Addiko Banka otpisala polovinu duga tragično preminulog policajca

  • 2 sedmice pre
  • 133 pregleda
  • Izvor: pobjeda.me

Addiko Bank AD Podgorica je porodici tragično preminulog policajca Milutina Lekovića otpisala polovinu duga po osnovu kredita i u koordinaciji sa MUP-om Crne Gore i Upravom policije preuzela obavezu u iznosu od 12.424 eura.

– Policijska profesija zaslužuje najveće poštovanje i podršku, te je briga o porodici Leković obaveza i dužnost društva u kojem je živio. Kao dio te zajednice, Addiko Banka je saučestvujući u emotivnom gubitku porodice i kolega podržala inicijativu institucije u kojoj je Milutin Leković radio, želeći da da svoj maksimalan doprinos omogućavanju adekvatnih uslova za život porodice pokojnog policijskog službenika – poručuju iz Addiko banke.

– Veliki i trajni gubitak porodici plemenitog i hrabrog policijskog službenika niko ne može nadoknaditi, ali smo učinili sve što je u našoj moći da im pomognemo u rješavanju važnih životnih pitanja. U ime Uprave banke zahvaljujem MUP-u i Upravi policije na postignutom dogovoru i preuzimanju polovine preostalog duga, te zajedničkom djelovanju u nastaloj tragičnoj situaciji – izjavio je Miloš Miketić, izvršni direktor za komercijalne poslove.

Copyright © 2020 PV Informer. Sva prava zadržana.