Alternativa: Izjava Nedović da nije prekršila naša osnovna načela je čista laž

    9 meseci pre 306 pregleda Izvor: RTNK

Današnje saopštenje Jelene Nedović, u kojem kaže da nije prekršila osnovna načela Alternative, je čista laž, saopštili su danas iz te stranke.

Kako ističu, osnovno načelo Alternative i razlog zašto je Alternativa nastala je borba protiv Demokratske partije socijalista i svih njenih malih satelit-partija.

“Ona upravo pokušava da poslanike te partije uvede u novu Vladu, što je protivno volji građana koji su glasali 11. juna. Pomalo je degutantno to da ona priča u ime PES-a, dok se iza njenog saopštenja kriju oni koji su napravili plan da se DPS vrati na ‘mala vrata’: Čarapić, Krvavac, Pejović i Milović, ali to i ne čudi, najlakše je ići preko onih čije je političko ime već istrošeno”, navodi se na Facebook stranici Altenative.

Dodaju da je, čim saopštenje dolazi u trenutku kad su Demokrate uskratile povjerenje Vladi u koju ulazi DPS, jasno da je voda došla do poda i da se preuzimaju očajničke mjere.

“Ako je ova Vlada spremna – zakažite press pa da se svi mi opet grupišemo kao što smo to uradili i prije 30. avgusta, kao što smo to uradili na predsjedničkim izborima, pa i na parlamentarnim, kada je ona, da podsjetimo, zamolila koordinatore Alternative da je ubace na listu, jer to Spajić nije ni imao namjeru”, ističu u Alternativi.

Sve u svemu, kažu, rasprava sa njom ne daje rezultate.

“Pokušali smo da je spasimo javne osude, ali je ona htjela po svaku cijenu da zadrži poslanički mandat, tako da njena izjava da joj je javni interes ispred ličnog gubi na značaju. Sve u svemu, Alternativa Crna Gora neće nikad učestvovati u izdaji interesa ovog naroda, naročito ne zbog funkcija, budžeta ili nekih obećanja. Neka javnost sudi ko je u ovom slučaju varao, a ko je prevaren, mada je to već izvjesno, imajući u vidu da riječ ljudi iz PES-a ne vrijedi mnogo”, poručuju iz Alternative.

foto: Facebook