ARSENIJE DRAGAŠEVIĆ POTPISAO ZA VINTERTUR!

    2 meseca pre 267 pregleda Izvor: handball.me

Nekadašnji igrač pljevaljskog Rudara i rukometni reprezentativac Crne Gore Arsenije Dragašević karijeru nastavlja u Švajcarskoj. Lijevi bek iz Pljevalja je potpisao trogodisnji ugovor sa Vinterturom, klubom koji godinama igra znacajnu ulogu u švajcarskoj ligi, te aktuelnim finalistom Kupa u toj zemlji.

„Mnogo smo srećni zbog ovog transfera. Drago nam je da je Arsenije sa nama, to je igrac koji nam je bio potreban da bi povećali kvalitet igre u oba pravca, mlad je, izuzetno talentovan i sigurno će i njemu boravak u nasem klubu mnogo prijati, te da će ovdje napredovati“, kazao je trener Vintertura Goran Cvetković.

Švajcarska liga je ove sezone nikad jača, Safhauzen se znatno pojacao, stigli su Cimer, Kaneljas, Obranovic.., takodje i Lucern koji juri titulu sa Smidom, Bemom, Šipicem, Orbovićem, Kohom… ali i Vintertur ima svoje adute a predvodice ih legendarni Spanac Viran Moros, te odlicni srednji bek Sidorovič.

Dragašević je protekle dvije sezone proveo u Celju, a iako jos uvijek mlad ima zavidno iskustvo igranja u Ligi šampiona protiv ekipa kao što su Barselona, Vesprem, Pariz, Kiel, Meskov…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.


PV Informer
%d bloggers like this: