Balkanski zavodnik nema problem sa ženama, ženio se čak 46 puta

    10 mjeseci pre 268 pregleda

Za čika Tomu, odnosno Tomislava Vasiljevića, (79) kažu da je najveći ženskaroš. Toliko je “lud” za ženama da se ženio čak 46 puta.

Kraljevo u zapadnoj Srbiji, mjesto je u kojem je rođen Tomislav Vasiljević. Još nekoliko kilometara izvan grada, njegovo je selo Adrani, gdje su njegov lik i ponajviše djela dobro poznati.

”Ima jedne godine kad sam se dva puta vjenčavao s raznim ženama, a razvodio me neki sudija Popović. On me razvodio više puta i kad me pitao: ‘Dobro, Vasiljeviću, prošle godine si se razveo s tom i tom, šta je sad u pitanju sa ovom?’, ja onda izmislim razlog. Kažem da hrče kad spava, onda izmislim da drugoj smrde noge. Uvijek sam krivio te žene, ali ja sam većinom bio krivac razvoda braka”, priznaje.

Kad mu se svidi neka, prepreka nema, a zbog žena je, kaže, bježao kroz prozore, spavao u kukuruzu, rizikovao, ali i profitirao. Bila udata, razvedena, udovica ili slobodna, nebitno, sve dok je prirodna.

”Ja te koje imaju napumpane grudi ne pipam uopše. Lijepo je prirodna pa kad pipneš, ona osjeća. Što osjeća ona kad ona ima plastičnu s*su i gu*u? Nema šanse”, iskreno će Tomo.

Svoj je, kako kaže, talenat iskoristio da pomogne i drugima. Spojio je na desetine ljudi. Kaže, ima puno sramežljivih, ali on nije takav i zato je, tvrdi, usrećio stotine žena.

Najnovije vijesti

Najčitanije

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27.03.2020 6015 pregleda