Bečić: Na svima je zadatak da očuvamo vjerski i nacionalni sklad u Pljevljima

    2 sedmice pre 127 pregleda Izvor: cdm.me

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić čestitao je 20. novembar Dan opštine Pljevlja predsjedniku Opštine Pljevlja, Igoru Goluboviću i predsjedniku Skupštine opštine Pljevlja, Dragiši Sokiću.

“Nadahnuti slavnim antifašističkim tekovinama, skladnim multietničkim suživotom i viševjekovnoj bogatoj kulturi, koristim priliku da Vam uputim srdačne čestitke povodom 20.novembra – Dana opštine Pljevlja. Na svima nama je zadatak da očuvamo vjerski i nacionalni sklad u Pljevljima, da adekvatno sprovedemo započete i planirane infrastrukturne i privredne projekte, unaprijedimo postojeće administrativne i ljudske resurse, te da se dodatno obavežemo na poštovanje neophodnih standarda zaštite životne sredine, kako bi ovaj grad istinski postao zamajac razvoja Crne Gore u cjelosti”, kazao je Bečić.

Kako je dodao, punom valorizacijom industrijskih, energetskih, poljoprivrednih i turističkih potencijala Pljevalja, stvorićemo nove vrijednosti za mlade ljude kao i bolji poslovni ambijent za sve relevantne subjekte zainteresovane za ulaganja u navedene oblasti koje su od vitalnog značaja za razvoj sjevernog regiona države.

“Što će direktno generisati značajan broj novih radnih mjesta i doprinijeti unapređenju kvaliteta života u gradu pod Ljubišnjom”, naveo je Bečić u čestitki.

Najnovije vijesti

Najčitanije

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27.03.2020 6966 pregleda