Bemaks: Vijest o tome što je pretresano u Budvi je laž

    1 mesec pre 292 pregleda Izvor: pobjeda.me

Foto: PV Informer –

„Vijest“ da su pripadnici Specijalnog policijskog odjeljena pretresli stanove u Budvi koji, navodno, pripadaju Zoranu Tomčiću, Zoranu Lazoviću, Aleksandru Mijajloviću i Ranku Uboviću – nije tačna, kazali su u kompaniji Bemaks.

Portal Vijesti je objavio informaciju da pripadnici Specijalnog policijskog odjeljenj avrše pretrese u zgradi nadomak Starog grada u Budvi u kojoj, prema njihovim navodima, stanove imaju članovi porodice uhapšenog Zorana Lazovića, policijski funkcioner Zoran Tomčić, biznismen Aleksandar Aco Mijajlović i vlasnik kompanije Bemaks Ranko Ubović.

U Bemaksu tvrde da pretreseni stanovi nijesu u vlasništvu osoba koje se imenom pominju, nego su stanovi te kompanije.

– Zgradu smo gradili, odnosno izvodili građevinske radove i, po ugovornoj obavezi, u kompenzaciju dobili pet stanova. Dokaz da je Bemaks vlasnik jeste i nesporna činjenica da od prvog dana do danas – dakle, punih pet godina – sve račune održavanja, potrošnje struje i vode, kao i sve druge pripradajuće račune kao što su kablovska ili porezi za te nekretnineizmiruje isključivo kompanija Bemaks. Stanovi su, kompletno opremljeni, tokom prethodnih pet godina bili, povremeno, ponuđeni i na tržištu nekretnina – za izdavanje – navedeno je u saopštenju Bemaksa.

Napominje da je podatke o tome moguće lako i brzo provjeriti.

– Lažna vijest lansirana je iz koncerna Vijesti, a, po oprobanom receptu, preuzela ju je mreža medija formirana za širenje uticaja. Kako smo i sami, kao kompanija, na meti istih, jasno nam je da je i motiv lansiranja ovog spina isti – nečasan pritisak na osobe koje se u lažnoj vijesti targetiraju – kazali su u kompaniji Bemaks.