Berancu 45 dana zatvora: Prijetio da će zaklati pekara i njegovu ćerku

    1 godina pre 316 pregleda Izvor: ADRIA

Sud za prekršaje u Budvi danas je u hitnom postupku Berancu M.V. (1988) izrekao kaznu zatvora od 45 dana jer je prethodne večeri unutar pekare „Riječki mlin“ u Budvi verbalno napao vlasnika pekare A.G, njegovu ćerku, maloljetnu L.G i radnicu N.T, saopštio je predsjednik suda Marko Đukanović.

Kako je naveo, M.V. je uputio prijetnje i grube uvrede.

“Imate još tri dana da napustite ovo ovdje inače ću sve da vas pokoljem, sve ću da vas otjeram odavde, ako ne odete za tri dana, svaki dan ću da dolazim ovdje da vas maltretiram”, govorio je okrivljeni, nakon čega je fizički napao oštećenog A.G. i zadao mu više udaraca u predjelu glave i tijela.

Istog dana, takođe u hitnom postupku, sud je državljaninu Srbije S.V (1984) iz Valjeva, izrekao kaznu zatvora od 16 dana.

“On je sankcionisan jer je prethodne večeri na Bečićkom bulevaru upravljao vozilom i izazvao nezgodu, nakon čega je odbio da se alkotestira. Zbog okolnosti da se radi o strancu, isti je odmah upućen u UIKS na izdržavanje kazne. Po izvršenju kazne, njemu će biti zabranjeno da upravlja vozilima na teritoriji Crne Gore u trajanju od 4 mjeseca”, navodi se u saopštenju.