BESPLATNE KNJIGE ZA UČENIKE PRVA TRI RAZREDA OSNOVNIH ŠKOLA U PLJEVLJIMA

    4 meseca pre 466 pregleda Izvor: pljevlja.me

Opština Pljevlja, u saradnji sa Elektroprivredom Crne Gore, donirala je nabavku udžbenika za učenike prvog, drugog i trećeg razreda svih osnovnih škola sa teritoriji opštine Pljevlja. U pljevaljskoj opštini, ove godine u prva tri razreda osnovne škole upisano je 250 učenika.

Predsjednik Opštine Pljevlja, Igor Golubović, zahvalio se Elektroprivredi na donaciji bez koje ovu akciju ne bi bilo moguće realizovati: “Drago nam je što smo u EPCG i ove godine pronašli partnera za donaciju besplatnih udžbenika i ovo je nastavak dobrih partnerskih odnosa koje imamo i u drugim projektima. U budžetu za narednu godinu predložićemo sredstva kojim će se besplatni udžbenici obezbijediti učenicima prvih pet razreda. Đacima prvacima opština je obezbijedila i dodatne poklone u vidu olovki, bojica i sl. Nadam se da ćemo svi zajedno kao društvo, roditelji, a posebno prosvetni radnici, uspjeti da odolimo izazovima pohađanja škole i prenošenja znanja u specifičnim uslovima koje nam je nametnula pandemija novog koronavirusa. Jer, škola i usvojeno znanje predstavljaju pravi kvalitet i garanciju uspješne budućnosti”, istakao je predsjednik Opštine Pljevlja.

Izvršni direktor EPCG, Igor Noveljić je, prilikom uručenja donacije, naglasio da je EPCG ponosna što sa Opštinom Pljevlja već drugu godinu realizuje aktivnost donacije besplatnih udžbenika.

Najnovije vijesti

Preminuo Jevrem Brković

24. januara 2021. 21:00

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 13711 pregleda

Pljevaljska „vještica u magli“

20. decembra 2020. 8047 pregleda

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27. marta 2020. 7220 pregleda

Pljevlja u doba Korone 19.03.2020. (VIDEO)

19. januara 2021. 6780 pregleda

Na Jabuci “pali” šverceri narkotika

15. jula 2019. 6560 pregleda
%d bloggers like this: