Bivša djevojka Rođe Raičevića tvrdi da nije umro zbog narkotika

    2 meseca pre 215 pregleda Izvor: cdm.me

Pjevač Rođa Raičević bio je velika muzička zvijezda devedesetih godina, on je preminuo pod nerazjašenim okolnostima, a sada je njegova bivša djevojka, konačno progovorila o svemu.

Pjevač je preminuo prije 20 godina, a njegova smrt je i dalje pod velom misterije, mnogi su tada spekulisali, da je popularni glumac preminuo od posledica opijata, ali čak i danas, se po tom pitanju ništa ne zna. Sada se nakon toliko godina, oglasila njegova bivša djevojka Dragana Mikić.

Odmah poslije njegove smrti pojavile su se insinuacije da je Rođa bio sklon narkoticima, a ona je sada konačno progovorila o toj bolnoj temi:

“Mislim da je jasno da istinu niko ne može bolje znati od mene. Istina je samo jedna. Rođa je bio čovjek koji je najviše na svijetu mrzio narkotike i bio najveći protivnik droge. Znam pouzdano da on uopšte nije razlikovao droge, niti nešto znao o njima. Jednom mi je rekao da je, u stvari, presrećan čovjek što nema pojma o tome. Govorio je da ljudi koji se time bave imaju dosta para, ali će ih stići božji sud, jer zbog njih umiru njihova djeca. Da je Rođa zaista bio narkoman, to mu se ne bi desilo. Uostalom, nikada nije bolje izgledao nego u poslednje vrijeme, a znamo kako narkomani izgledaju. Žao mi je porodice. Ona je tu monstruoznu vijest, odnosno trač, doživjela teže nego njegovu smrt. A Rođa se aktivno bavio sportom. Svaki drugi dan je odlazio u teretanu. Obožavao je tenis”, ispričala je Dragana.

Govoreći o noći kada je Rođa Raičević umro, Dragana kaže da to ne može da komentariše, jer nije bila prisutna.

“Znam neke nezvanične stvari o kojima ne bih pričala. Za to će se angažovati policija i dati zvaničan izvještaj. Ali se kunem da je Rođa bio protivnik droge, da je bio neponovljiva ličnost i da se takav ne rađa.”

Podsjetimo, mnoge njegove kolege izrazile su nevjericu što je njegova smrt povezana sa narkoticima, tvrdeći da su Rođu znali kao trezvenu osobu.

Najnovije vijesti

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 30991 pregleda

Divljak u gradu (VIDEO)

7. januara 2020. 13226 pregleda

Udes na Gukama

27. oktobra 2019. 12586 pregleda

Umro Živorad Bojović

22. jula 2020. 12094 pregleda

TRAGEDIJA na mostu na Đurđevića Tari

27. jula 2021. 12053 pregleda

Pronađena lična karta

13. marta 2020. 11374 pregleda

Japanske propalice

9. marta 2020. 10766 pregleda

Pronađena lična karta

27. aprila 2020. 10635 pregleda

Danas isplata materijalnih davanja

16. septembra 2020. 9131 pregleda
%d bloggers like this: