Bivša savjetnica u MSP Srbije uhvaćena u hotelu sa škaljarcima

  • 2 mjeseca pre
  • 587 pregleda
  • Izvor: standard.co.me

V.H., bivšu potpredsjednicu omladine SPS u Zemunu i nekadašnju savjetnicu u Ministarstvu spoljnih poslova, policija je zatekla u sobi u hotelu „Kraun plaza“ kad su uhapšena četvorica muškaraca bliskih škaljarskom klanu, saznaje Kurir.

Kako otkriva izvor iz istrage, jedna od najpoznatijih „srpskih starleta“ tada nije uhapšena, ali je legitimisana i puštena.

“Starleta je bila u sobi sa četvoricom muškaraca koji su uhapšeni u akciji policije, kad je kod njih pronađen i pištolj. Ona tada nije privedena, ali je legitimisana zajedno s njima, zbog čega je juče bila na informativnom razgovoru u policiji”, otkriva izvor Kurira.

Podsjetimo, filmsko hapšenje u hotelu dogodilo se 7. februara. Lisice na ruke stavljene su crnogorskim državljanima, navodno bliskim škaljarskom klanu – N.M. (35), M.M. (27) i B.A., (35), kao i S.K. (42) iz Banjaluke.

“Uhapšeni su odranije poznati policiji, a na krovu hotela pronađen je skriveni pištolj. Zbog njihove bliskosti s kotorskim klanom, ali i njihove kriminalne prošlosti provjerava se da li su u Beograd doputovali zbog pripreme neke likvidacije”, otkrili su izvori Kurira iz istrage.

Copyright © 2020 PV Informer. Sva prava zadržana.