Bogavac optimista: Rudar će ponovo biti konkurentan za najveće domete

    2 sedmice pre 196 pregleda Izvor: cdm.me

Odličan završetak prvog dijela sezone vratio je pozitivnu atmosferu pod Golubinjom – Rudar će, kao što je i planirano, u četvrtak započeti pripreme za nastavak CFL, s neznatnim promjenama u igračkom kadru.

Za sada je sigurno da na prozivci neće biti Miljana Vlaisavljevića koji će karijeru nastaviti u Liriji iz Prizrena. Novo lice u svlačionici je mladi golman Lazar Baltić, koji u Rudar dolazi kao pozajmljeni igrač Budućnosti.

“Značajan broj mladih igrača javlja nam se sa željom da dođe u Pljevlja, jer smo postali prepoznatljiv klub koji je dao mladim igračima šansu da se dokažu. Nekolicina njih to i iskoristila, kao što su Striković, Pejović, Ernec….Istina je da sam ja razgovarao sa ljudima iz kluba i iznio neke svoje želje, ali vidjećemo o tome pred sam početak priprema. Ne bih otkrivao detalje, ali postoje ozbiljne šanse da Rudar polako počne da vraća fiinansijsku stabilnost, što bi nam mnogo značilo”, rekao je Bogavac, trener pljevaljskog tima i dodao:

“O svemu ćemo razgovarati otvoreno i vidjeti na čemu smo pa ćemo tek onda praviti planove za proljeće, ali ne treba zaboravljati da je naš osnovni prioritet opstanak”.

Rudar je značajno popravio status na tabeli nakon tri uzastopne pobjede pred zimsku pauzu.

“Naravno da smo svjesni da su naši glavni konkurenti već počeli da kupuju igrače da traže pojačanja, ali mi nećemo žuriti. U zavisnosti od eventualnih odlazaka tražićemo pojačanja. Uglavnom, navijači Rudara ne moraju da brinu, jer sam ubjeđen da će Rudar nakon par sezona ponovo biti konkurentan tim za najveće domete”, zaključio je Bogavac.

Najnovije vijesti

Preminuo Jevrem Brković

24. januara 2021. 21:00

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 13709 pregleda

Pljevaljska „vještica u magli“

20. decembra 2020. 8047 pregleda

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27. marta 2020. 7220 pregleda

Pljevlja u doba Korone 19.03.2020. (VIDEO)

19. januara 2021. 6780 pregleda

Na Jabuci “pali” šverceri narkotika

15. jula 2019. 6560 pregleda
%d bloggers like this: