Бојовић: Кривокапић одмах да реагује и стави до знања да ће се прекинути пракса непријатељске политике према Србији

    3 meseca pre 279 pregleda Izvor: https://www.pvinformer.me/

Очекујемо од мандатара за састав нове владе Црне Горе Здравка Кривокапићада већ данас најави да ће одлука о протјеривању амбасадора Србије из Црне Горе Владимира Божовића бити поништена одмах након формирања нове владе Црне Горе. Од посебног је значаја дамандатар Кривокапић одмах реагује и стави до знања да ће се прекинути пракса одлазеће власти и њена неразумна непријатељска политика према Србији, од које је Црна Гора имала само штету, а никакву корист.

На новој влади Црне Горе је највећа одговорност да обнови најбоље односе Црне Горе и Србије, имајући у виду да су многобројни непријатељски потези, ударци, провокације и отровне стријеле на овој релацији, последњих година упућиване прије свега од стране представника званичне Црне Горе према држави Србији. Прекид антисрпске политике и изградња најбољих односа са Србијом као најснажнијом државом у региону и са њеним руководством је нешто од чега грађани Црне Горе могу имати само користи.

Овакви потези бивше власти, какав је и протјеривање амбасадора Србије Владимира Божовића, контрапродуктивни су и за оне који их повлаче, јер само оснажују повјерење народа у политику коју води званична Србија, поштујући велику жртву и историјску тежњу наших предака, држећи се непобитних историјских чињеница, а опет не оспоравајући чињеницу да су Црна Гора и Србија двије засебне, али најближе државе, које треба да сарађују.

Владислав Бојовић,

директор удружења Сарадња за будућност-Црна Гора-Србија-Република Српска

Najnovije vijesti

Prognoza vremena – 25. februar

24. februara 2021. 19:40

Danas predstavljanje novih mjera

24. februara 2021. 13:00

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 15434 pregleda

Pljevaljska „vještica u magli“

20. decembra 2020. 8163 pregleda

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27. marta 2020. 7327 pregleda

Pljevlja u doba Korone 19.03.2020. (VIDEO)

19. januara 2021. 6956 pregleda

Na Jabuci “pali” šverceri narkotika

15. jula 2019. 6892 pregleda
%d bloggers like this: