Bojović: Mještani Šaranaca žrtve DPS osvete i revanšizma

    6 dana pre 305 pregleda Izvor: in4s.net

Mještani Šaranaca u opštini Žabljak već više od petnaest dana odsječeni su od ostatka svijeta. Vlasnici kuća i vikendica u ovom kraju nemaju pristup svojim imanjima, što je nezapamćen slučaj u prethodnim decenijama, kazao je Vladislav Bojović, član predsjedništva Demokratske narodne partije i funkcioner Demokratskog fronta.

Po svemu sudeći, kako je kazao Bojović, Šaranci ispaštaju zbog toga što je DPS ubjedljivo poražen na poslednjim parlamentarnim izborima u ovom kraju žabljačke opštine, pa lokalna vlast na čelu sa Veselinom Vukićevićem namjerno izbjegava da im pošalje mehanizaciju za čišćenje puteva od sniježnih nanosa.

„I dok predstanici nove vlade Crne Gore nastoje da po svaku cijenu izbjegnu optužbe za revanšizam i osvetu, DPS na svakom koraku, dok još to može i najviše što može, nastoji da sprovede i osvetu i revanšizam, kažnjavajući narod što je 30. avgusta u ogromnom broju odbio da glasa za nastavak pljačke i devastacije, za nastavak nepravde i zapostavljanja i što je pružio herojski otpor progonu vjekovne i državotvorne Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori.

Sramno je to što predsjednik Opštine Žabljak Veselin Vukićević postupa na ovaj način ne samo prema Šarancima, već i prema drugim krajevima žabljačke opštine gdje njegova partija nije ostvarila očekivani rezultat“, istakao je Bojović i dodao:

U pitanju su postupci kojima se probija samo dno, koje je odlazeći predsjednik žabljačke opštine odavno dotakao, servilno služeći kriminalnoj bandi iz vrha bivšeg režima, a na štetu Žabljaka i Žabljačana. Zbog ovakvog odnosa, Veselin Vukićević svakako nema čemu da se nada na sledećim lokalnim izborima, i to ne samo u Šarancima, već i u čitavom Žabljaku.

– Umjesto što pokušava da prikriva haotično stanje i opšte rasulo, najpoštenije bi bilo da bez odlaganja podnese ostavku, ali da uz ostavku obavezno naloži nadležnim službama da pošalju mehanizaciju za proboj i čišćenje zavejanih puteva u šaranskom kraju, kao i u drugim krajevima žabljačke opštine koje namjerno zapostavlja, zaključio je Bojović u svom reagovanju.

Najnovije vijesti

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 13275 pregleda

Pljevaljska „vještica u magli“

20. decembra 2020. 8020 pregleda

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27. marta 2020. 7198 pregleda

Kupiću vodenicu i vratiti je crkvi

19. juna 2020. 6522 pregleda

Na Jabuci “pali” šverceri narkotika

15. jula 2019. 6506 pregleda
%d bloggers like this: