Borba: Vanredni izbori 16. aprila sledeće godine?

    11 meseci pre 452 pregleda Izvor: Portal Borba

Šef DPS-a i predsjednik Crne Gore obavijestio je svoje političke partnere da krenu u kampanju za vanredne parlamentarne izbore koji treba da se održe 16. aprila sledeće godine, ekskluzivno saznaje portal BORBA.

Kako navodi ovaj portal Đukanović je kazao da DPS, SDP i predstavnici manjina ne treba da ruše Vladu, već da sa pozicija koje sada imaju da krenu u tihu terensku kampanju za vanredne izbore.

Nije poznato da li će se izbori u 14 opština koji su zakazani za kraj oktobra ove godine održati u zakazanom terminu ili će i oni biti pomjereni za april sledeće godine.

„Đukanović je od partnera tražio da miniraju rad Vlade na svakom koraku, da nameću svoje političke stavove i da se medijski češće oglašavaju i otvaraju što više identitetskih pitanja koja dijele građane. Tražio je da da budu strpljivi i da ne idu u rušenje Vlade kako bi dobili na vremenu da se stabilizuju, jer trenutno svi loše stoje na terenu“, piše Borba.

Dalje navode da je od kolega iz partije i ostalih saveznika tražio medijsku ofanzivu na Temeljni ugovor i Otvoreni Balkan, kako bi homogenizovao svoje biračko tijelo, koje više nije lojalno kao ranije.

%d bloggers like this: