Brat Brana Mićunovića došao u prostorije Demokrata u NK, tražio Koprivicu

    1 mesec pre 530 pregleda Izvor: facebook - demokrate

Danas je u prostorije Demokratske Crne Gore Nikšić došao rođeni brat Brana Mićunovića, očito po njegovom ditektnom nalogu i tražio Moma Koprivicu nosioca liste „Mir je naša nacija – Ne damo Nikšić“, koji je tog momenta bio odsutan zbog intenzivnih terenskih aktivnosti, saopštili su iz te partije.

Šta je povod posjete Mićunovića, koji su njegovi motivi i šta su njegovi ciljevi, ostaje nepoznato, ali je svakom građaninu Nikšića i Crne Gore jasna poruka jednog od najvećih mafijaških vođa na Balkanu. Bez obzira na takvu reputaciju, Mićunović nije smogao hrabrosti da izađe na crtu Koprivici, već je poslao brata, saopštili su iz Demokratske Crne Gore.

„Opet pozivamo Brana Mićunovića, stvarnog nosioca liste DPSa u Nikšiću i vođu uličnih bandita i grupa piromana, da izađe na TV duel i da ne šalje brata, niti ljude sa fantomkama.“

Demokrate tvrde da Brano zna gdje je Momo Koprivica i zna da ga se ne plaši.

„Zato neka lično dođe da pred licem javnosti raspravimo i ukrstimo argumente. Izvolite, čekamo vas.“, poručili su.

Inače, brat Brana Mićunovića je nakon kraće rasprave sa poslanikom Demokrata Danilom Šaranovićem napustio prostorije partije. Poslanik Šaranović nije dobio odgovor šta je bila svrha posjete Boža Mićunovića.

Imajući u vidu ukupnu atmosferu u Nikšiću, nasilje, paljenje automobila, udare na domaćine, na starce, a sve u režiji mafije, Demokrate su uvjerene „da je danas Momo Koprivica ugrožena ličnost broj jedan u Crnoj Gori i neskriveno centralna meta kriminalne hobotnice“.

Najnovije vijesti

Prognoza vremena – 13. april

12. aprila 2021. 20:30

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 20046 pregleda

Pljevaljska „vještica u magli“

20. decembra 2020. 8285 pregleda

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27. marta 2020. 7471 pregleda

Na Jabuci “pali” šverceri narkotika

15. jula 2019. 7386 pregleda

Pljevlja u doba Korone 19.03.2020. (VIDEO)

19. januara 2021. 7245 pregleda

Divljak u gradu (VIDEO)

7. januara 2020. 7037 pregleda
%d bloggers like this: