BS: Povećava se broj umrlih od koronavirusa, svi moramo poštovati mjere

    2 sedmice pre 148 pregleda Izvor: PV Informer

Borba protiv koronavirusa zahtijeva da svi zajedno striktno poštujemo epidemiloške mjere i preporuke nadležnih zdravstvenih institucija, kako bi na taj način sačuvali najveću vrijednost – ljudske živote, saopštili su danas iz Bošnjačke stranke.

U toj partiji ističu da je aktuelna epidemiloška situacija, kada na dnevnom nivou imamo konstantno između stotinu i dvije stotine zaraženih, rezultirala i time da se svakodnevno povećava broj umrlih od koronavirusa.

“Kao društvo koje baštini vrijednosti čovjekoljublja, moramo pokazati visok stepen odgovornosti i na taj način čuvati sebe i druge. Borba za život je najveća ljudska borba. Zato pozivamo sve organizacije, institucije, kao i građane Crne Gore da budemo na visini zadatka”, navode u BS.

Kako dodaju, mjere koje je propisala struka moraju se poštovati i to je jedini način da smanjimo kako broj zaraženih, tako i broj umrlih.

“U vremenu krize, moramo misliti i na budućnost naše države. Svaki izgubljen život u borbi sa koronavirusom je nenadoknadiv gubitak za društvo”, poručuju iz Bošnjačke stranke.

Najnovije vijesti

Najčitanije

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27.03.2020 6813 pregleda