Центар за културу Пљевља: Пројекције најновијих остварења филмске индустрије

    9 meseci pre 354 pregleda Izvor: Центар за културу Пљевља

У периоду од 21. до 23. септембар, у ЈУ Центар за културу Пљевља, биће приказани неки од најновијих остварења филмске индустрије.

Четвртак, 21. септембар, резервисан је за пројекцију филма „Oppenheimer“, и то у два термина, од 17 и 21 час! Радња овог филма заснована је на књизи која је освојила Пулицерову награду – „Амерички Прометеј: тријумф и трагедија Џеја Роберта Опенхајмера„. Килијан Марфи тумачи Опенхајмера, теоретског физичара познатог као „отац атомске бомбе” због своје улоге у Пројекту Менхетн – подухвату из Другог свјетског рата који је развио прво нуклеарно оружје.

У петак, 22. септембра, на репертоару је филм „Barbie“- ружичаста авантура, која ће одушевити све генерације. Улогу иконичне лутке преузима Марго Роби, а њену бољу половину- Кена игра Рајан Гослинг! Овај филм приказује се у терминима од 18 и 21 час!

У суботу, 23. септембра, биће приказан филм „Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One“. Итан Хант (Том Круз), и његов тим крећу у најопаснију мисију до сада: Да пронађу ново, застрашујуће оружје које пријети цијелом човјечанству, прије него што падне у погрешне руке. И овај филм приказује се у терминима од 18 и 21 час.

Улазнице, по цијени од 3 еура, биће доступне за преузимање, на дан приказивања филмова, у терминима од 12 до 21 час.