ČESTITKA PREDSJEDNIKA BOŠNJAČKE STRANKE RAFETA HUSOVIĆA POVODOM RAMAZANSKOG BAJRAMA

  • 1 sedmica pre
  • 85 pregleda
  • Izvor: PV Informer

Predsjednik Bošnjačke stranke Rafet Husović uputio je čestitku povodom nastupajućeg Ramazanskog bajrama reisu Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifatu ef. Fejziću, te pripadnicima islama u Crnoj Gori i dijaspori.

“Mjesec posta bio je prilika da ojačamo u snaženju temeljnih ljudskih vrijednosti koje se ogledaju u praštanju i zajedništvu. Tokom ramazana, naša srca su se smirila, a taj mir smo prenijeli u naše porodice.

Neka Ramazanski bajram bude podsticaj širenju tolerancije, povjerenja i saradnje među ljudima svih vjera i nacija. Neka plemenita simbolika nastupajućeg blagdana bude naša dodatna motivacija i snaga da praktikujemo te vrijednosti kao trajne. 

Radujmo se Ramazanskom bajramu, koji okuplja porodicu. Bajramsku radost podijelimo sa komšijama i prijateljima, tako što ćemo im darovati lijepu riječ.

U ime Bošnjačke stranke i svoje lično ime, čestitam Ramazanski bajram, uz želju da ove dane provedemo u istinskoj porodičnoj sreći i radosti. Bajram šerif mubarek olsun”, poručio je Husović u čestitki.

Copyright © 2020 PV Informer. Sva prava zadržana.