Četvrta pobjeda u nizu …

    3 sedmice pre 135 pregleda Izvor: fkrudarpljevlja.me

RUDAR: Agović, ČavorGašević (od 90+3 Vujović), Kašćelan, KartalPeličić, Živković (od 71. Striković)Bojović, Zečević (od 90+3 Kasalica), Vujanović (od 71. Golubović), Suraka (od 90+3 Krstonijević).

Rudar je na stadionu u Beranama odigrao, možda i svoju najbolju utakmicu ove sezone. Od početka do kraja kontrolisali su meč, lako dolazili do prilika za gol i sasvim zasluženo vezali četvrtu prvenstvenu pobjedu. Naravno da je kada se pobjedi sve lakše i sada je samopouzdanje tima iz Pljevalja dostiglo tačku ključanja. Mudro je igrao Rudar, a Vuk Striković pokazao da se vraća u prošlogodišnji ritam kada je Rudaru donisio važne bodove. Ako bi gledali ono što nije dobro to je način na koji su igrači Rudara dobili kartone, zbog prevremenog ulaska u igru, prigovora, zadržavanja i Bojović jedini zbog prekršaja.

Rudar je poveo u 10. minutu, korner sa desne strane izveo je Ognjen Peličić, a Zakaria Suraka, odlično reagovao na odbijenu loptu, šutirao, i lopta je završila iza gol linije. Kasnije se igralo mirno Rudar je kontrolisao utakmicu, a u 43. minutu duplirao vođstvo. Centrirao je sa desne strane Ognjen Gašević, a ispred Miloša Zečevića intervenisao Vasilije Radenović i zatresao sopstvenu mrežu. Kada se čekao kraj poluvremena, lopta je u ruku zakačila Gaševića, a arbitar Bešović pokazao ne bijelu tačku, uspješan realizator bio je Ndue Mujeci. Stekao se utisak da je ruka Gaševića bila u prirodnom položaju i da je Bešović ovdje oštetio Rudar. Samo minut nakon toga Nikša Vujanović našao se oči u oči sa Igorom Asanovićem, međutim umjesto da šutira on je pokušao da lobuje golmana Jezera, ali je Asanović prozreo njegovu namjeru.

Prvu priliku u drugom poluvremenu imalo je Jezero i to u 68. minutu. Centrirao je Lazar Lambulić, a Mamau Mendi, šutirao je glavom, međutim Jasimin Agović je bio ne mjestu. U 72. minutu Vuk Struković je preciznim pasom uposlio Suraku koji je izašao sam ispred Asanovića, plasirao loptu, no pogodio je stativu. U 84. minutu, Marko Čavor glavom je izbio loptu sa svoje polovine, a turbo Vuk Struković, prosto je ostavio u mjestu Radoša Dedića, izašao sam ispred Asanovića i rutinski zatresao mrežu. Igrao se 91. minut kada je Miljan Vlaisavljević uposlio Edisa Redžepagića koji je preciznim udarcem sa desetak metara zatresao mrežu i vratio domaće u meč. Međutim minut nakon toga Striković je utišao malobrojne navijače Jezera. Ivan Bojović uputio je sa svoje polovine precizan pas ka Strikoviću koji je primio loptu između bekova Jezera, šutirao sa 18 metara i donio svom timu nova tri boda.

Najnovije vijesti

Prognoza vremena – 20. oktobar

19. oktobra 2021. 23:43

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 27433 pregleda

TRAGEDIJA na mostu na Đurđevića Tari

27. jula 2021. 11859 pregleda

Divljak u gradu (VIDEO)

7. januara 2020. 11703 pregleda

Udes na Gukama

27. oktobra 2019. 11063 pregleda

Umro Živorad Bojović

22. jula 2020. 10392 pregleda

Pronađena lična karta

13. marta 2020. 9809 pregleda

Japanske propalice

9. marta 2020. 9296 pregleda

Pronađena lična karta

27. aprila 2020. 9039 pregleda
%d bloggers like this: