CG u petak gostuje BiH: Znamo šta nas čeka, ali spremni smo

    2 sedmice pre 122 pregleda Izvor: Pobjeda

Fudbalska reprezentacija Crne Gore odigraće u petak, u Zenici od 20.45 sati, duel sa selekcijom Bosne i Hercegovine.

BiH je prvoplasirana u B3 grupi Lige nacija, sa bodom više od ,,sokola“.

Ukoliko slavi u Zenici, reprezentaciji Crne Gore će u ponedjeljak protiv Finske u Podgorici biti dovoljan bod da sačuva lidersku poziciju, ovjeri plasman u A diviziju Lige nacija, te osigura mjesto u baražu za Evropsko prvenstvo 2024.

– Dobro odrađeni junski mečevi daju nam za pravo da vjerujemo u dobar rezultat. Atmosfera je dobra, žao nam je što smo ostali bez nekih igrača zbog povreda, ali nas to neće omesti da uradimo sve da dođemo do povoljnog ishoda u Zenici- rekao je reprezentativac Risto Radunović.

foto: FSCG

– Veoma je bitan momenat za sve nas, za reprezentaciju, za Crnu Goru, ali ne bi trebalo da pravimo preveliki pritisak. Potrebno je da se fokusiramo da damo maksimum kao što smo uradili na prethodnim mečevima i učinimo sve da napravimo korak naprijed.

BiH je favorit, ima asove poput Edina Džeka i Miralema Pjanića, provjerene igrače Seada Kolašinca, Amera Gojaka, Smaila Prevljaka…

– Očekuje nas teška, tvrda utakmica. Odigrali su dobro i u Podgorici, potvrdili da su kvalitetna ekipa. Znamo što nas čeka, ali spremni smo na sve. Imamo šansu i vjerujemo u sebe – poručio je Radunović, lijevi bek rumunskog FCSB.


PV Informer
%d bloggers like this: