Crna Gora dominirala i pobijedila Maltu

  • 4 sedmice pre
  • 97 pregleda
  • Izvor: vijesti.me

Omladinska reprezentacija Crne Gore savladala je Maltu rezultatom 2:0 u prvom od dva prijateljska meča ovih ekipa.

Ekipa Milorada Pekovića kontrolisala je sve vrijeme dešavanja na terenu, a takav nastup krunisan je golovima Aldina Drndara i Aldina Mušovića.

– Od samog početka smo imali inicijativu i kontrolisali igru u većem dijelu utakmice. Jednostavne greške koje su se ponavljale i bolje rješavanje situacija na protivničkoj polovini ćemo probati da popravimo na sljedećoj utakmici. Pored toga, moramo biti zadovoljni odnosom, igrom i, na kraju, naravno i rezultatom, istakao je selektor Peković.

Oba gola ,,sokoli“ su postigli u drugom poluvremenu, ali su i u prvom stvorili nekoliko dobrih šansi. U 33. minutu Nedjeljko Kovinić i Ognjen Gašević umalo su iskoristili dobar pas Drndara, ali im je nedostajalo nekoliko centimetara.

Dva minuta kasnije Vasilije Čavor je dobro šutirao sa dvadesetak metara, međutim, golman Malte Matijas Debono je odbranio i poslao loptu u korner. Debono je odlično reagovao i u 45. minutu nakon pokušaja Drndara.

Ipak, dvadesetak minuta kasnije Drndar je bio precizniji na asistenciju Čavora, pa su ,,sokoli“ od 65. minuta prešli u vođstvo.

Konačan rezultat postavio je Mušović u 88. minutu, poslije dodavanja Miloša Milovića.

Malta i Crna Gora drugi prijateljski meč odigraće u četvrtak, sa početkom u 11 časova.

Copyright © 2020 PV Informer. Sva prava zadržana.