Crno na bijelo Nikšić: DPS sa lopovlukom i kopiranjem započinje kampanju, baš kako im i dolikuje

    2 sedmice pre 134 pregleda Izvor: ura.org.me

– Prepoznati po tome što su pokrali Crnu Goru, DPS je mahom imao funkcionere koji su krali i intelektualnu svojinu, poput neprevaziđene ambasadorke Sanje Vlahović a njenim koracima nastavila je i nositeljka liste DPS-a u Nikšiću i bivša ministarka nauke Sanja Damjanović, kazali su danas iz liste Crno na bijelo u ovom gradu.

Naime, oni pojašnjavaju da se Damjanović prije dva dana na svom Instagram profilu pohvalila dijelom DPS programa za Nikšić u kojem je istakla “Program zaštite napuštenih pasa” koji je i po naslovu i po sadržaju gotovo identičan programu liste “Crno na bijelo”

“Gospođa Damjanović zajedno sa svojom partijom kopirala je ideju programa liste “Crno na bijelo”, koji je na našem sajtu već posljednjih petnaestak dana, od kada smo na presu predstavili našu listu. Da to nije najveća tragedija govori i to da Damjanović nudi rješenja za nešto čime je njena partija rukovodila posljednjim decenijama u Nikšiću. Za 30 godina gospoda iz DPS-a nijesu bili u stanju da riješe problem pasa lutalica, pa su po uzoru na svoje šefove namještenim tenderima izgradili užasni azil u Bresticama, mahom zaposlili par svojih partijskih vojnika a budžet oštetili za milione eura isplaćivanjem odštete za ujede pasa”, navode iz liste “Crno na bijelo”.

Oni sugerišu kako ironično navode “evropskom timu za Nikšić” da i dalje kopiraju superiorni program liste “Crno na bijelo” jer za bilo šta drugačije nijesu ni sposobni. Zbog toga im šalju i link prema program koji je na njihovom sajtu, kako ističu, više od petnaest dana: http://crnonabijelo.me/izbori-niksic/izborni-program/

“Na kraju, moramo zaključiti da nijesmo iznenađeni stručnošću u tom „evropskom timu“, jer jedino što oni umiju jeste da lijevu ruku drže na srcu, patetično i lažno se zaklinjući u ljubav prema državi, dok desnom iz budžeta arče pare građana. Svjesni da im se bliži politički kraj posežu za raznim metodama, a najbolje im ide i dalje lopovluk i kopiranje”, zaključuju na kraju saopštenja iz liste “Crno na bijelo”.

Najnovije vijesti

PROGNOZA VREMENA – 3. MART

2. marta 2021. 20:22

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 15737 pregleda

Pljevaljska „vještica u magli“

20. decembra 2020. 8174 pregleda

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27. marta 2020. 7336 pregleda

Pljevlja u doba Korone 19.03.2020. (VIDEO)

19. januara 2021. 6981 pregleda

Na Jabuci “pali” šverceri narkotika

15. jula 2019. 6954 pregleda
%d bloggers like this: