Danas imaju sve što požele, ali nije oduvijek bilo tako: Novak i Jelena progovorili o životu u nemaštini

    1 sedmica pre 145 pregleda Izvor: cdm.me

Jedan od najboljih tenisera svih vremena, Novak Đoković zahvaljujući svojim profesionalnim dostignućima uspio je da sebi i svojoj porodici omogući lagodan život. Porodica Đoković uživa u luksuzu i brojnim dobrima koja rijetko ko može da priušti, pa se na spisku njihove imovine nalaze privatan avion, kao i mnoge druge skupe „igračke“ dostupe samo džet-setu, prenosi Hello.

Budući da je na završnom turniru ove godine Novak zaradio rekordan novac, tačnije nešto više od 4,7 miliona dolara, što je više nego što je iko dosad osvojio u bijelom sportu, novinar je bio inspirisan da postavi pomalo provokativno pitanje:

“Da li sad vidite samo dolare ili ipak mislite i na tenis?”.

“Ne vidim dolare uopšte, vidim samo eure”, našalio se teniser, te se osvrnuo na to kako su nekada teško živjeli.

“Ali ja dobro znam šta znači kad imate nula eura u petočlanoj porodici. Nemojte da zaboravimo odakle dolazim, moje djetinjstvo su obilježili rat i sankcije. Svaki euro koji sam zaradio, zaradio sam uz tešku muku i uz pomoć svoje porodice i tima”, rekao je Đoković i dodao:

“Poznajem odlično i drugu stranu, što mi pomaže da cijenim još više ono što zaradim”.

Svojevremeno je i Jelena govorila o životu bez novca.

“Tri godine sam morala da se snalazim kako da preživim, nisam imala novca da jedem po ne znam kakvim restoranima, a nisam ni živjela u domu gdje bih imala kuhinju”.

Inače, Jelena je poznata kao izuzetno skromna osoba koja veoma rijetko pokazuje luksuz iako joj je gotovo sve što poželi nadohvat ruke.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

PV Informer
%d bloggers like this: