Danilović: Nisam iznenađen, ne može tužilaštvo biti bolje od onih čija naređenja slušaju

    2 godine pre 509 pregleda Izvor: antenam.net

Lider Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović kaže da nije iznenađen potezom Osnovnog državnog tužilaštva da formira predmet povod njegove sinoćne šetnje kojoj su se pridružili i drugi funkcioneri te stranke i nekoliko desetina građana

„Da sam iznenađen, ne bi ni šetao ćutnjom se boreći protiv jedne vrste diktature i ograničavanja ljudskih prava i sloboda“, kazao je Danilović za Antenu M.

Iznenađen je, međutim, što mu, kako kaže, ODT nije javilo da je formiran predmet. „Ružno je, ipak sam poslanik, da iz medija saznajem da se o meni formirao neki predmet“, istakao je Danilović.

„Očekivao je da li zaposleni u ODT razumiju osnovna ljudska prava i slobode pa kad se radi već radi o meni, bilo je neophodno da prvi saznam da je o meni formiran neki predmet pa ma kakav on bio – radovao mu se ja ili ne“, naglasio je Danilović i poručio da će ODT pružiti svaku informaciju koja im bude trebala.

„Ništa ne radim krijući, ničeg se ne stidim“, kazao je lider UCG.

Neka ODT, kako je dodao, radi svoj posao.

„Ne mogu oni biti drugačiji ili bolji od onih čija naređenja slušaju. Ja sam i dalje slobodan građanin. Bio bih slobodan i u zatvoru a kamoli tu među svojim prijateljima“, naveo je Danilović. 

Kazao je i da ima preporuku za tužioce. „Lijepo je vrijeme. Moja im je preporuka, da nakon što sa ovim završe, iskoriste svaki slobodan trenutak da prošetaju i razmisle o tome što čine“, zaključio je Danilović.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

PV Informer
%d bloggers like this: