Demokrate će imati svog predsjedničkog kandidata

    1 godina pre 245 pregleda Izvor: dan.co.me

Imajući u vidu da je Evropa sad odbila poziv za objedinjavanje građanskih snaga i zajednički nastup na parlamentarnim i predsjedničkim izborima, Demokratska Crna Gora će saglasno zaključcima Predsjednštva imati kandidata za predsjednika Crne Gore, saopštili su iz ove partije.

Odbor Demokrata Glavnog grada postupajući po zaključcima partije, podigao je na najveći stepen aktivnosti na svim nivoima partijskog organizovanja, a u cilju pripreme za predstojeće izbore za predsjednika Crne Gore.

– U glavnom gradu privode se kraju aktivnosti oko prikupljanja potpisa podrške kandidatu Demokratske Crne Gore. Više hiljada građana Podgorice je već sada podržalo da Demokratska Crna Gora ima predsjedničkog kandidata na predstojećim izborima i time pokazali da će predsjednički kandidat Demokratske Crne Gore biti i predsjednik naše države, saopštili su iz ove partije.

Kako su istakli, očekuju da će u glavnom gradu predsjednički kandidat njihove partije ostvariti ubjedljivo najbolji izborni rezultat.

– Članovi Odbora Demokrata Glavnog grada i svi aktivisti na terenu, u prethodnom periodu su iskazali potpunu spremnost, sa velikim aktivizmom, da Odbor Demokrata Glavnog grada da snažan zamajac da predsjednički kandidat Demokrata pobijedi. Dobar nagovještaj toj izbornoj pobjedi su potpisi više hiljada građana Podgorice kojim su podržali predsjedničkog kandidata Demokrata, dodaju oni.

Kako su istakli, nekima očito osim državničke odgovornosti nedostaje i političke korektnosti pa pokušavaju manipulisati.