DEMOKRATE: DPS PRIČA O SRPSKOM SVETU, A DRUŽE SE SA VUČIĆEM, BOJKOTUJU SKUPŠTINU SA MANDIĆEM I ORGANIZUJU PROTESTE SA DF-om

    1 godina pre 257 pregleda Izvor: facebook - Demokrate

Nebitno da li je na vlasti ili u opoziciji, politički nokautirani DPS je partija koja je prepoznata po tri konstante: prva je ta da im je laž modus operandi, druga je da su uradili sve što mogu i znaju da opljačkaju i unište ovu zemlju, a treća je da ih uvijek „krasi“ naknadna pamet, istakli su u saopštenju iz Demokratske Crne Gore.

– Prve dvije smo elaborirali bezbroj puta i one su same po sebi aksiom. Treća je pak veoma zanimljiva, i ogleda se u sledećem. Za početak, sjetimo se DPS-ovske tragikomedije u vidu skorašnjeg predloga izmjena Zakona o unutrašnjim poslovima zbog, kako kažu, „depolitizacije policije“. Samo 30 godina im je trebalo da predlože zakon koji bi depolitizovao policiju. Dakako, čista je slučajnost što je to baš sad. Nego, čak i spomenuto je prava sitnica- navode Demokrate.

Demokrate tvrde i da bilo ko drugi otvori temu Srebrenice, stali bi i dobro se zamislili.

– Ali kada to radi DPS, nama prvo padne na pamet kako su isti oni, baš u trenutku tragičnih dešavanja, kriomice od Miloševića i Bulatovića gorivom, a vjerovatno i drugim vidovima usluga, pomagali Karadžiću. Dakle, svaka priča DPS-a o Srebrenici je prije svega neljudska i amoralna, i nikako nije usmjerena na postizanje bilo kakve pravde ili dobra, već je isključivo u funkciji destrukcije. A zatim nam na pamet pada nekoliko zanimljivih citata koji su bili odraz ideologije i programa potrošenog DPS-a. Za ovu priliku, citiraćemo vječnog gospodara DPS-a, Mila Đukanovića: „Naglašena briga za Crnu Goru je samo dimna zavjesa iza koje se krije mržnja prema uvijek ‘potencijalnom okupatoru’ – srpskom narodu. Što se tiče straha od Srbije, time pokušava politički manipulisati jedan broj ljudi, nasljednika ustašoidne politike Sekule Drljevića i Savića Markovića Štedimlije, politike razbratništva sa srpskim narodom. U svojoj zaslijepljenosti mržnjom, oni izmišljaju etnogenetske teorije o tome da smo iz Male Azije, pričaju kako je naše pismo latinično a vjera nam katolička… I to sve s namjerom da dokažu našu autohtonost i posebnost u odnosu na Srbe.”- podsjećaju Demokrate na izjave Đukanovića 90-tih.

Demokrate poručuju DPS-u da se, kada pobrojano riješe s Milom Đukanovićem, gospodarom njihovih umova i karaktera, jave da razgovaraju o svemu.

-Jer nema većeg licemjerstva od DPS-a kad pričaju o srpskom svetu, a druže se i obilno posluju sa Aleksandrom Vučićem, bojkotuju Skupštinu sa Andrijom Mandićem, organizuju proteste sa DF-om…malo li je?-zaključuju Demokrate.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

PV Informer
%d bloggers like this: