Mali Oglasi
EXIT

Demokrate: Liderima DF-a je Milo Đukanović osnivač, mentor i saradnik

  • 4 mjeseca pre
  • 168 pregleda
  • Izvor: cdm.me

Nastavljaju se optužbe na relaciji Demokratski front – Demokratska Crna Gora. Nakon što je Demokratski front optužio  Demokrate da nijesu opozicija, reagovali su iz ove partije te poručili da je liderima DF-a Milo Đukanović osnivač mentor i glavni saradnik.

“Od nekoga ko je, da bi oblatio Bečića i Demokrate, uoči lokalnih izbora u Herceg Novom, bio spreman da podmeće crkvi koju navodno brani, kome je „Srpska kuća“ čiji je dioničar, jedini manastir, džamija i katedrala, za koga su finansijeri stariji od bilo kog mitropolita, reisa i biskupa, nimalo nas ne čude uporni pokušaju da sto puta ponovljenu laž pretvori u istinu. Ima i druga izreka, fatalna po njih, koja kaže: ko jedanput slaže, drugi put mu se ne vjeruje”, navode Demokrate.

Iz ove partije ističu da je DF svoje birače i sve građane Crne Gore već izvarali stotinu puta da bi se opet našao neko ko bi im vjerovao.

“Mandić i Bulatović, vječiti opozicionari, grčevito se bore da očuvaju takav status, ali u tome, sudeći po panici koja ih je uhvatila, baš i ne uspijevaju. Toliko su uplašeni da se nekima od njih, kako sami priznaju, priviđaju i duhovi Darka Pajovića. Možda zbog toga što Demokratski front predstavlja višečlanu koaliciju koja se, prirodno, sastoji od više Darka Pajovića, ali i Draga Đurovića koji se aktiviraju kada Đukanović namigne”, poručuju iz Bečićeve partije.

Demokrate navode da zbog svih izdaja koje su počinili U DF-u misle da su za sebe pribavili legitimitet da i druge proglašavaju izdajnicima, što je osim njihov, još i manir DPS-a.

Demokrate imaju i neka pitanja za Demokratski front.

“Da li su Demokrate ili je DF pogazio riječ i bezuslovno se vratio Sinđin parlament?  Da li su Demokrate ili je DF prihvatio radnu grupu za kozmetičke izmjene izbornog zakonodavstva zajedno koju je prošle godine predložio DPS? Da li su Demokrate ili je DF glasao skupa sa DPS-om u Budvi? Da li su Demokrate ili je DF glasao sa DPS-om za Ustav? Da li su Demokrate ili je DF glasao za plan Branimira Gvozdenovića? Da li su Demokrate ili je DF podržao prodaju Kotora DPS-u?  Da li su se Demokrate ili se DF divio Milu Đukanoviću, čestitajući mu rođendan? Da li su Demokrate ili je DF prodao Nikšić za slobodu svojih poslanika?
Da li je funkcioner DF-a ili Demokrata bio na čelu jednog crkvenog odbora CPC? Da li su Demokrate ili je DF vrijeđao crkvene velikodostojnike nazivajući ih UDBOM”, pitanja su koja su postavili opozicionim kolega.

Demokrate tvrde da DF radi za Đukanovića jer mu treba opozicionar koji kompromituje sve što je tradicionalno crnogorsko, srpsko, bošnjačko, muslimansko, albansko, hrvatsko,  estidno vrijeđa manjine da bi DPS lakše pobjeđivao na izborima, uvijek pristaje na igre podjela i raskola da bi DPS lakše vladao po principu “zavadi pa vladaj,  pljuje po Evropi, sije primitivizam da bi ubio volju apstinentima da izađu na izbore…

“Iz svih tih razloga DF je omiljena Milova opozicija. Da bi sa te proste i svima jasne činjenice skrenuli pažnju oni govore da je naše društvo onaj Dedeić koji je tužio i podnio krivičnu prijavu protiv Bečića i Abazovića, a milovao funkcionere DF-a, među kojima ima i čelnike svojih crkvenih odbora”, smatraju Demokrate.

Prema njihovim riječima, sve to ukazuje na činjenicu da dezorjentisani, pripejd opozicionari i decenijski saradnici Mila Đukanovića, ovih dana udaraju glavom o zid napadajući Demokrate.

Copyright © 2019 PV Informer. Sva prava zadržana.