Demokrate Pljevlja: Jovoviću bi bolje bilo da počne raditi svoj posao, nego što novinarima i mještanima pljevaljskih sela prijeti krivičnim prijavama

    2 sedmice pre 1054 pregleda Izvor: PV Informer

Iz godine u godinu, lokalna samouprava, sekretarijat za komunalne poslove saobraćaj i vode kao i DOO Lokalni putevi nespremno dočekuju sniježne vremenske uslove i ne obavljaju svoju djelatnost na način kako bi trebalo.

Svjedoci smo da uprkos obavještenjima o vremenskim nepogodama kao i zimskom periodu koji je pred nama, prve ozbiljnije sniježne padavine izazovu pravi kolaps u gradskom području, a tek o seoskom da ne govorimo.

Tako npr. mještani sela Glibaći i Bobovo već danima nemaju struju, zahvaljujući katastrofalnoj elektro infrastrukturi na tom području, a sve to zbog nemogućnosti radnika EPCG da dođu na lice mjesta radi otklanjanja kvarova, jer su putevi i dalje zavijani. Možemo tek pretpostaviti kad će se probiti put do udaljenih sela u našoj opštini zahvaljujući novim padavinama. Direktoru Lokalnih puteva, gosp. Jovoviću bi bolje bilo da počne raditi svoj posao, nego što novinarima i mještanima pljevaljskih sela prijeti krivičnim prijavama.

Uprkos najavama i hrabrenju menadžmenta lokalnih puteva kako više nego spremno dočekuju zimu, uprkos činjenici da su obnovili mehanizaciju kupovinom nove mašine, vidimo da DOO Lokalni putevi ne uspijevaju da izađu na kraj sa prvim zahtijevnijim izazovim. Iz ovoga svega treba izdvojiti radnike pomenutog preduzeća, koji zahvaljujući profesionalizmu i danonoćnom radu, uspijevaju da održe Lokalne puteve koliko toliko funkcionalnim preduzećem.

Iako su predstavnicima lokalne samouprave i menadžmentu DOO Lokalnih puteva puna usta funkcionalnosti, održivosti i hvaljenja o ispunjavanju obaveza, programa rada i sl, vidimo da čim se desi neka ozbiljnija situacija, njihov neodrživi sistem pukne u paramparčad.

Ovog puta pozivamo lokalne funkcionere aktuelne vlasti da se okanu političarenja i ubiranja sitnih političkih poena i da počnu da rade u korist građana iz čijih džepova primaju velike zarade.

O.O. Demokrata Pljevlja

Najnovije vijesti

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 13645 pregleda

Pljevaljska „vještica u magli“

20. decembra 2020. 8043 pregleda

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27. marta 2020. 7218 pregleda

Pljevlja u doba Korone 19.03.2020. (VIDEO)

19. januara 2021. 6777 pregleda

Na Jabuci “pali” šverceri narkotika

15. jula 2019. 6550 pregleda
%d bloggers like this: