Demokrate: PODRŠKA U PLJEVLJIMA 32,31%

    2 sedmice pre 421 pregleda Izvor: PV Informer

Opštinski odbor Demokratske Crne Gore Pljevlja održao je juče u sali Doma vojske sjednicu u skladu sa svim zdravstvenim preporukama i mjerama. Na sjednici je pored izvještaja o radu organa odbora, razmatrana i aktuelna politička situacija u Pljevljima i Crnoj Gori. Opštinski odbor je usvojio izvještaj o sprovedenim terenskim aktivnostima i konstatovao da su Mlade demokrate u periodu od 1. do 18. juna na teritoriji opštine Pljevlja obišle 8.040 domaćinstava i da je zabilježena podrška Demokratskoj Crnoj Gori od 32,31 %. Evidentan rast Demokrata koji je vidljiv na svakom koraku kako u Pljevljima, tako i u Crnoj Gori rezultat je odgovorne, dosledne i istrajne politike ljudi koji drže riječ i koji se iskreno, posvećeno i konkretno bore protiv poslednjeg atokratskog režima u Evropi.

Opštinski odbor je pružio snažnu podršku Demokratama Budve na istrajavanju u odbrani Ustava Crne Gore, parlamentarizma i slobodne volje građana. Članovi odbora su oštro osudili privođenje i hapšenje funkcionera Demokrata i građana, a naročito konstruisanje optužbi protiv Dragana Krapovića, koje po svojoj sadržini nisu zabilježene u istoriji pravne teorije i prakse.

Opštinski odbor je zaključio da su rezultati rada aktuelne lokalne vlasti katastrofalni i da ni jedna obećana investicija od vitalnog interesa za grad nije realizovana.

Opštinski odbor je utvrdio planove za sprovođenje niza aktivnosti u narednom periodu.

Najnovije vijesti

Najčitanije

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27.03.2020 6046 pregleda