DF: ALBANSKI EKSTREMISTI MORAJU DA ZNAJU DA BATINA IMA DVA KRAJA

    2 sedmice pre 319 pregleda Izvor: PV Informer

Nova srpska demokratija i DF najoštrije osuđuju današnji brutalni napad tzv. kosovskih specijalaca na srpski narod u južnoj srpskoj pokrajini.

„Snažno podržavamo naš narod i pozivamo na puno jedinstvo, koje nam je sada prijeko potrebno, jer ovaj napad je očigledno dio šire akcije koja dolazi nedugo posle incidenata na Brnjaku i Jarinju. Svakome ko ozbiljnije prati dešavanja je jasno da su lideri albanskih esktremista odlučili da se upušte u akciju protjerivanja preostalih Srba sa svojih vjekovnih ognjišta, koju su sprovodili ratni zločinci Hašim Tači i Ramuš Haradinaj, a nastavio Albin Kurti. Zato jedan od najvažnijih prioriteta sveukupne srpske nacionalne politike mora biti odbrana našeg naroda, kao i njegov opstanak i povratak na prostor Kosova i Metohije, i da se više nikada ne dozvoli ono što se desilo 17. marta 2004. godine“, poručeno je iz DF-a.

Po njima, smiješno i licemjerno zvuči objašnjenje Kurtija da se danas radilo o ,,akciji protiv krijumčarenja’’, ako se zna da su kriminal, šverc, krijumčarenje narkotika, oružja i ko zna čega još ,,specijaliteti“ upravo albanskih kriminalaca, koji su tim prljavim parama pokušali da instaliraju ovaj nasilni državni projekat na tlo Srbije. Ukazuju da, posebno jadno i kukavički izgleda akcija u kojoj se upotrebljava bojeva municija protiv golorukog naroda.

„Očigledno je i da su uspjesi koje Srbija postiže na međunarodnom planu, a naročito poslednjih dana, žestoko razljutili albanske ekstremiste i njihove mentore, koji su shvatili da tzv. Kosovo nikada neće dobiti svoju stolicu u UN i da većina država neće da prizna ovu lažnu državu. Zato su ponovo posegli za agresijom, a te usijane glave bi već morale da znaju da batina uvijek ima dva kraja i da Srbija i srpski narod nikada više neće prihvatiti pogrom nad našim narodom u južnoj srpskoj pokrajini“, zaključili su iz DF-a.

Najnovije vijesti

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 27752 pregleda

Divljak u gradu (VIDEO)

7. januara 2020. 11949 pregleda

TRAGEDIJA na mostu na Đurđevića Tari

27. jula 2021. 11889 pregleda

Udes na Gukama

27. oktobra 2019. 11304 pregleda

Umro Živorad Bojović

22. jula 2020. 10667 pregleda

Pronađena lična karta

13. marta 2020. 10066 pregleda

Japanske propalice

9. marta 2020. 9528 pregleda

Pronađena lična karta

27. aprila 2020. 9302 pregleda
%d bloggers like this: