DF: KUKULIČIĆ U PRITVORU ZBOG RASPRAVE, A VELJOVIĆ I DRUGI KOJI SU NASRTALI NA POLICIJU NA SLOBODI

    2 sedmice pre 181 pregleda Izvor: PV Informer


Određivanje pritvora našem istaknutom aktivisti, hrabrom i slobodnom čovjeku, Momu Kukuličiću, još je jedan dokaz da su sudstvo i tužilaštvo i dalje robovi DPS. Neki izgleda još nijesu svjesni da će odgovarati za to što su služili politici DPS, a ne pravdi, kao u ovom slučaju, saopštili su danas iz DF-a.

„Sramno je da za verbalni duel između Kukuličića i nekih dvadesetak lica iz DPS bude kažnjen Kukuličić, koji je samo branio interese svoga mjesta od poznatih štetočina na čelu sa Ivanom Vukovićem. Podsjetimo, za fizički napad na policiju Veselin Veljović je pušten da se brani sa slobode i vjerovatno neće biti ni optužen za to krivično djelo, dok se Momo Kukuličić pritvara zbog toga što je razmijenio par rečenica sa političko-kriminalnom grupom Mila Đukanovića i njegovog potrčka Ivana Vukovića“, istakli su iz DF-a.
Naveli su da imaju informaciju da je pritvor za Kukuličića tražio lično VD VDT-a Dražen Burić, pa ga iz DF-a pitaju zašto pritvor nije tražio i za sve one na Cetinju koji su dva dana branili slobodno kretanje drugim građanima Crne Gore, nasrtali na policiju, vrijeđali, i svim i svačim gađali organe reda.
„Jasno nam je da je i Burić dio hobotnice Mila Đukanovića, ali zbog javnosti konstatujemo da su ta lica izuzeta od kažnjavanja, iako postoje snimci i jasni dokazi za procesuiranje, dok je Kukuličić pritvoren bez ikakvog razloga, odnosno na insistiranje Ivana Vukovića“, naglašavaju.


Pitaju i „Zašto Ivan Vuković misli da nakon njegovog ličnog učešća u fizičkoj zabrani kretanja građana Crne Gore, konkretno Mitropolita Joanikija, monaštva i vjerujućeg naroda na Cetinju, treba da bude dočekivan aplauzima od vjerujućeg naroda u Zeti i drugim mjesnim zajednicama u Podgorici“.
Očigledno, ukazuju, Vuković u svojoj bahatosti očekuje da prava koja uskraćuje drugima treba da važe samo za njega i pristalice DPS.

– Zbog čega Burić nije procesuirao sve one koji su kršili zakon i ograničavali slobodu kretanja na Cetinju odgovoriće novom tužilaštvu i imati prilike da objasni ove različite aršine- poručuju iz DF-a
Ističu da „nervoza i frustracije Vukovića traju od parlamentarnih izbora 2020. kada je u Podgorici poražen sa trideset hiljada razlike, i umjesto da u njemu proradi nešto ljudsko, da se postidi i sam povuče sa funkcije koju ne zaslužuje, on nastavlja da maltretira čitavi grad uvlačeći ga u ogromne dugove i nenamjensko trošenje sredstava, zašta će svakako morati da odgovara“.

Ukazuju da je Zeta posebno na udaru Vukovića i njegove samovolje, a Momo Kukuličić je upravo stao u odbranu Zete i njenih građana.

Demokratski front traži da Kukuličić odmah bude pušten iz pritvora, a DPS-u i Vukoviću poručuju da se pripreme za težak poraz na lokalnim izborima, što će biti, kako tvrde, i konačni kraj ove kriminalne organizacije.

Najnovije vijesti

Po rastu BDP-a sada u vrhu Evrope

25. septembra 2021. 10:15

Spaliće 21.360 doza AstraZeneke

25. septembra 2021. 09:41

Prognoza vremena – 25. septembar

24. septembra 2021. 22:47

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 26315 pregleda

TRAGEDIJA na mostu na Đurđevića Tari

27. jula 2021. 11665 pregleda

Divljak u gradu (VIDEO)

7. januara 2020. 10957 pregleda

Udes na Gukama

27. oktobra 2019. 10320 pregleda

Umro Živorad Bojović

22. jula 2020. 9542 pregleda

Pronađena lična karta

13. marta 2020. 9019 pregleda

Pljevaljska „vještica u magli“

20. decembra 2020. 8577 pregleda

Japanske propalice

9. marta 2020. 8569 pregleda
%d bloggers like this: