Dino Merlin o početku karijere i siromaštvu: „Nijesam IMAO ni jedan jedini dinar“

    2 meseca pre 216 pregleda Izvor: kolektiv.me

Pjevač Dino Merlin decenijama gradi muzičku karijeru u kojoj je snimio veliki broj hitova i održao koncerte za pamćenje.

Pored uspješne karijere, jedna od najvećih zvijezda na našim prostorima uživa i u porodičnom životu.

Sa suprugom Amelom Dino je od svoje sedamnaeste godine, par je nakon pet godina veze riješio da se vjenča, a u braku su dobili dvoje djece.

Kako bi opstao njihov odnos, pjevač i njegova supruga borili su se na različite načine, pa su tako stvorili specifičnu ljubavnu priču.

Iako sada uživaju u ljubavi i harmoniji, njih dvoje su prošli brojne izazovne momente. Dino se jednom priliko prisjetio teških perioda na početku svoje karijere, kada se posle prve turneje po Jugoslaviji vratio kući praznih džepova i gladan.

„Moja žena je stajala na vratima, dočekala me sa bebom. Naida je možda imala pola godine, a supruga Amela je baš završavala arhitekturu. Tiho me je upitala: ‘Jesi li nam šta donio? Nemam za mlijeko’. Ja nisam imao ni jedan jedini dinar. Nisam donio ništa, jer nisam ništa zaradio. Bili su tu veliki troškovi. Dao bih sve da sam te noći mogao odgovoriti: ‘Da, donio sam 100 maraka’“, ispričao je svojevremeno Dino Merlin.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

PV Informer
%d bloggers like this: