Mali Oglasi
EXIT

Djevojčicu ubio medvjed dok je išla po čokoladu

  • 4 mjeseca pre
  • 276 pregleda

Mještani sela Jodva u ruskoj republici Komi ostali su šokirani tragedijom koja ih je snašla kada su pronašli tijelo djevojčice Sonje Černigove (14) koju je na putu do prodavnice usmrtio medvjed.

Mještani su najprije mislili da je nesretnu djevojčicu ubio vuk, ali su na mjestu događaja pronašli medvjeđe tragove, javlja “Mirror”. 

Djevojčica je u napadu medvjeda zadobila zastrašujuće povrede vrata, lica i glave. Njeno unakaženo tijelo prvo su pronašli lokalni tinejdžeri, koji je nijesu prepoznali, kao ni njen otac Sergej Černigov koji je krenuo u potragu za kćerkom koja je otišla u trgovinu po sok i čokoladu, ali se nije vratila.

“Nijesam želio da vjerujem da je to moja kćerka”, rekao je njen otac i dodao:

“Lice joj je bilo unakaženo i bilo je nemoguće prepoznati. Bila je obučena kao i sve ostale djevojke, samo joj je jakna bila prepoznatljiva. Sve je bilo jasno kada sam nazvao njen broj telefona i on je zazvonio u džepu jakne.”

Pomenuto selo je posljednjih nedjelja pod opsadom medvjeda i vukova. Mještani su jako uplašeni, izvještava lokalni list. Smatra se da je djevojčicu medvjed napao tražeći hranu po smeću kada ga je djevojčica iznenadila negdje oko 21:45, u trenutku dok je još bilo dnevne svjetlosti.

Nikolaj Gorbunov, predsjednik Udruženja lovaca i ribolovaca Udorski, rekao je za novine “Argumenti i Fakti”:

“Najvjerojatnije je medvjed jeo nešto na odlagalištu smeća. Djevojčica mu se našla u blizini i uznemirila ga.”

To potvrđuju tragovi medvjeđih stopa na mjestu napada, kao i rane na tijelu djevojčice.

Zbog ovog događaja je otvoreno kriminalističko istraživanje, kako bi se utvrdilo jesu li lokalni funkcioneri preduzeli sve što je bilo potrebno kako bi odvratili divlje životinje iz sela, a koje se nalazi na udaljenosti većoj od 230 kilometara od regionalnog glavnog grada “Syktyvkar”.

Ubijena djevojčica Sonja je za dvije nedjelje trebalo da napuni 15 godina.

Copyright © 2019 PV Informer. Sva prava zadržana.