DNEVNI HOROSKOP ZA 11. SEPTEMBAR

    9 meseci pre 552 pregleda Izvor: mondo.me

Foto:Pixabay –

OVAN

POSAO: Morate da se nekad i prepustite drugima. Oni nisu vaše vođe, već saradnici. Novac preko poslova saobraćaja ili svega što ima veze sa tečnostima. LJUBAV: Dobar dan, posebno veče, za izlazak i flert. Opustite se. Ovan u braku ima pojačane emocije. ZDRAVLJE: Razdražljivi ste.

BIK

POSAO: Odličan dan za saradnju sa inostranim partnerima, posebno kada je trgovina u pitanju. Dobra zarada. LJUBAV: Ovo je period za prave ljubavi. Bikovi u braku – odličan period za ulaganje u kuću. ZDRAVLJE: Pazite na disanje ili vlagu u vazduhu.

BLIZANCI

POSAO: Današnji dan je vezan za dobru koncentraciju i sposobnost da možete sve organizovati kada je posao u pitanju.
LJUBAV: Ozbiljno shvatate vezu u kojoj ste. Verovatno ćete ostati sa tom osobom jako dugo ukoliko je ljubav skoro počela.  ZDRAVLJE: Paziti na ruke, šake.

RAK

POSAO: Ovde je važno da imate strategiju. Ako želite nešto novo da radite potreban vam je biznis plan, vrlo precizan. LJUBAV: Potrebna vam je strast, možda više nego što ste mislili. Slobodan Rak ima susret sa neobičnom Vodolijom.ZDRAVLJE: Često se žalite da vas „nešto boli“.

LAV

POSAO: Poslovno će sigurno vaše raspoloženje da odradi dosta toga. Imaćete uspeha u radu, iako ste mislili da to nije moguće u ovom trenutku. LJUBAV: Umetnički ste nadahnuti, to doprinosi da budete omiljeni, kod žena posebno, ako ste muški Lav.  ZDRAVLJE: Posetite ušnog lekara.

DEVICA

POSAO: Morate da nastavite sami, da se okrenete sopstvenim snagama. Teško da možete da verujete nekom drugom. 
LJUBAV: Odličan dan za ljubav i erotiku, posebno ako ste u vezi sa Škorpijom ili Jarcem. ZDRAVLJE: Dosta napetosti, mada nemate razloga za to.

VAGA

POSAO: Ukoliko se usredsredite na pozitivne stvari i rešenja, finansijska dobit neće izostati. LJUBAV: Tražite drastična rešenja vaše situacije. Osećate se odbačeno i neshvaćeno. ZDRAVLJE: Krenite na put, doneće vam više pozitivne energije.

ŠKORPIJA

POSAO: Fokus je na drugim stvarima. Prioriteti su nestali. Inhibicija je prisutna na poslovnom planu. LJUBAV: Rasprava donosi i konačno rešenje situacije. Recite sve šta vam je na duši. Oslobodite se stega. ZDRAVLJE: Lagana hrana i puno vitamina će vas podići.

STRELAC

POSAO: Nerealne nade su pojačane. To smeta radnoj okolini. Oni vas mole da se odlučite. Vlada napetost među vama.  LJUBAV: Suprotan pol i vi imate otežanu komunikaciju. Ne teče baš sve kao po loju. ZDRAVLJE: Želudac vas boli. Uspostavite ravnotežu.

JARAC

POSAO: Svi koji se bave ručnim radom mogu biti uspešni. Prezentovaće svoje radove i zaraditi na tome. LJUBAV: Čudne emocije se danas javljaju. Ljubav, mržnja. Nije vam baš jasno šta se dešava. Prolazno je. ZDRAVLJE: Manji bolovi u stomaku.

VODOLIJA

POSAO: Sa suprotnim polom neće biti lako danas izaći na kraj. Dolazi do manje napetosti. Može biti težak dan, ali nemojte odustajati.  LJUBAV: Osećate se izazovno. Očekujte brzi poziv od partnera. ZDRAVLJE: Vrtoglavica.

RIBE

POSAO: Puni novih ideja. Fantaziji nikad kraja danas. Saradnici vam pružaju podršku u svemu. Svi žele da rade sa vama.  LJUBAV: Flert i zaljubljivanje pojačavaju vašu zavodljivost. Raspoloženi ste.ZDRAVLJE: Smanjite alkohol.