Dnevni horoskop za 14. maj

    1 godina pre 468 pregleda Izvor: dan.co.me

OVAN

Konačno jedan lijep dan da popravi utisak prethodnih, koji su bili nešto lošiji. Odlična energija, vi ste u super raspoloženju i ovo vrijeme biste trebali da provedete u zabavi, opuštanju, kontaktu sa prijateljima ili sa emotivnim partnerom.

BIK

Pozitivnija  atmosfera – izuzetno će vam prijati da se posvetite članovima svoje familije,prijateljima i možete provesti divne zajedničke trenutke. I sa voljenom osobom više nego dobar kontakt i komunikacija.

BLIZANCI

Naglašena potreba da budete aktivni. Ovaj dan provedite družeći se i razgovarajući sa onima koje volite i koji su vam važni. Osjećate se jako dobro i trudićete se da unesete dobro raspoloženje i optimizam gdje god da se nađete.

RAK

Vrijeme je da sve svoje obaveze gurnete na stranu, da se posvetite samo sebi i onima koji su vam dragi i bliski. Organizujte neki izlazak i provedite vrijeme van kuće, jer će vam ovo više nego prijati i donijeti vam opuštenost i pozitivnu energiju.

LAV

Imate pozive za izlaske i druženje, za društvene aktivnosti  sa više strana, vi se osjećate dobro i pozitivno i trudićete se da ispoštujete sve…a da u isto vrijeme ugodite i sebi. Dobar kontakt sa voljenom osobom, i mogućnost lijepog i opuštenog dana.

DJEVICA

Danas ste u miru sami sa sobom. Svjesni ste da vam je potrebno da se malo opustite i relaksirate i odgovaraće vam da budete okruženi prijateljima i osobama koje volite. Neki od vas se mogu uputiti i na kraće putovanjce van grada.

VAGA

Danas biste trebali da se okrenete zabavi sa onima koje volite. Sigurna sam da jedni drugima možete da ispričate gomilu zanimljivih pričica i dogodovština. A vjerujem i da ćete za voljenu osobu pronaći neki pogodan momenat da budete zajedno.

ŠKORPIJA

Ljudi sa kojima danas dolazite u kontakt su tvrdoglavi. Skoro isto kao i vi. Zato je najbolje da manete po strani neka ubjeđivanja i prepucavanja i da pokušate da pronađete zajedničke teme. Na ovaj način, provešćete jedan dobar i ispunjen dan.  

STRIJELAC

Dan dobar za putovanja, bilo da su ona na neke dalje relacije, bilo do prijatelja koji živi u drugom djelu grada. Prijaće vam da ste u pokretu. Takođe, imate odličnu komunikaciju sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Stoje mogućnosti i za nova poznanstva.

JARAC

Danas vam je potrebno da se posvetite sebi. Prijepodne ćete provesti kod kuće, u opuštenoj atmosferi, relaksaciji ili – drijemanju. Već popodne bićete spremniji za druženje, za kontakt sa prijateljima ili bliskim osobama. Voljena osoba takođe čeka na vas.

VODOLIJA

Ako budete išli na sto strana, vjerovatno ni na jednoj nećete završiti ono što ste planirali. U suštini – najviše će vam prijati ako budete u kontaktu sa društvom, simpatijom ili emotivnim partnerom. Neki od vas će biti raspoloženi i za malo šopinga.

RIBE

Iako ste planirali da ovaj dan posvetite sebi, ispašće da se od vas očekuje da pomognete ukućanima oko nekih obaveza. Baš i niste u raspoloženju za to, ali ne želite da im se zamjerate. Sa voljenom osobom ćete željeti da se distancirate od svih.