Dnevni horoskop za 18. maj

    11 meseci pre 376 pregleda Izvor: dan.co.me

OVAN

Moguće je da će oni sa kojima dolazite u kontakt, naročito ako trebate da zaključite neki dogovor, biti prezahtjevni i nametati vam uslove koji vam ne odgovaraju. Pokušavate da razumijete voljenu osobu, ali smatrate da neke njene priče nisu na mestu.

BIK

Dolazićete u kontakt sa isključivim i zahtjevnim ljudima, a moguće je da ćete trpljeti i pritisak ili kritiku od strane onih koji su vam nadređeni. Najbolje bi bilo da se zavučete u obaveze i ne dižete glavu od njih. Nestabilnost u emotivnim relacijama.

BLIZANCI

Dan nepovoljan za finansijska ulaganja, a ako radite sa novcem, povedite računa da ne napravite grešku. Komunikacija sa saradnicima je korektna i teče bez problema. U emotivnom segmentu uzbuđenje, strast, ali i velika isključivost i posesivnost.

RAK

Potrudite se da budete maksimalno korektni i da ispoštujete dogovore ali i obaveze, jer u drugom djelu dana možete biti suočeni sa tuđim kritikama. Iznenađenje od strane emotivnog partnera možda nije baš ono što ste očekivali, ali – potrudio se.

LAV

Dolazite u kontakt sa ljudima koji imaju zanimljive ponude za vas. Ipak, kada su konkretnije odluke u pitanju – možda biste trebali da potražite savet nekog iskusnijeg. Ne budite nervozni u odnosu sa voljenom osobom. Lako možete izazvati svađu.

DJEVICA

Ako se potrudite, neke neprijatne situacije ćete uspjeti da ispeglate i sredite. Dosta toga ćete rješavati u hodu. Troškovi koje niste očekivali mogu vas oneraspoložiti. U emotivnom segmentu – stavite zajednički, a ne sopstveni interes na prvo mjesto.

VAGA

Zadovoljni ste potezima i rješenjima koje ste napravili, ali nemojte slaviti prerano. Moguće je da ćete biti neprijatno iznenađeni razvojem situacije, naročito promjenama u dogovorima. Niste opušteni u kontaktu sa osobom koja vam se dopada.

ŠKORPIJA

Ako nešto funkcioniše kako treba – ne mijenjajte! Vi doduše, samo želite da poboljšate neku situaciju, ali je moguće da će se to pokazati kao nepotreban potez koji vam može donijeti nerviranje. Pripremate se da obavite razgovor sa voljenom osobom.

STRIJELAC

Trudite se da pronađete zajednički jezik i dogovor. Svjesni ste da u nekim stvarima morate napraviti kompromis i određene ustupke. Ne brinite, možete ostvariti solidan dogovor koji će objema stranama koliko toliko odgovarati. Novo poznanstvo.

JARAC

Previše se pouzdajete u ljude i previše očekujete od njih, pa zato nemojte biti razočarani ako se ispostavi da ste opet ostavljeni na cjedilu. Potrebna vam je otvorena komunikacija sa voljenom osobom, ali to trenutno ne možete da dobijete.

VODOLIJA

Iako će početkom dana izgledati da vaši planovi funkcionišu, pripremite se da u drugom djelu dana možete imati teškoće. Nemogućnost postizanja dogovora biće aktuelna i u emotivnim relacijama – oboje ste impulsivni i možete izazvati svađu.

RIBE

Vaše raspoloženje i elan su na vrhuncu ali to nije dovoljno da sa saradnicima funkcionišete bez problema. Pripremite se na manja nerviranja. Možda nećete moći da odvojite dovoljno vremena za voljenu osobu, sve zbog nagomilanih obaveza.

Pripremila Olga Savić