Dnevni horoskop za 26. septembar

    2 meseca pre 585 pregleda Izvor: dan.co.me

OVAN

Bićete zbunjeni dešavanjima. Saradnici ne pristaju na ono što vi predlažete. Pokušajte da napravite kompromis i dogovor koji će zadovoljiti obje strane. Neki planovi sa voljenom osobom će vjerovatno morati da se prolongiraju. Bijesni ste zbog postupaka partnera.

BIK

Odličan momenat da pokrenete pozitivne promjene u poslovnom segmentu. Dobro ćete razmisliti o jednom predlogu za koji smatrate da bi mogao biti interesantan po vas. Moguće je da varirate između dvije osobe koje vas podjednako interesuju.

BLIZANCI

Poslovni partner smatra da ima puno pravo da od vas zahtjeva ustupke, na koje vi niste spremni. Ne dozvolite da drugi vode vaše poslove. Partner vam poklanja nepodeljenu pažnju. Neke krize se mogu riješiti razgovorom. Ne oklijevajte da pokrenete priču.

RAK

Neke stvari vam nisu jasne, a moguće je i da ćete se suočiti sa smicalicama ili podmetanjima od strane kolega. Nesigurni ste povodom emotivnog odnosa u kome ste. Smatrate da druga strana pretjeruje u svojim zahtjevima prema vama.

LAV

Ne znate šta je od informacija koje dolaze do vas tačno, a šta ne, pa ćete pažljivo odmjeravati postupke. Razmišljate da li vrijedi ponovo pokrenuti priču sa jednom osobom, iako vam se njeni postupci u prethodnom periodu nisu dopali. Ipak, srce vas vuče da pokušate.

DJEVICA

Što vrijeme bude više odmicalo, sve ćete više biti nezadovoljni odvijanjem situacija u poslovnom segmentu. Pokušajte, još uvijek nije sve gotovo. Vaša razmišljanja u emotivnom segmentu su okrenuta traženju praktičnih rješenja za postojeću situaciju.

VAGA

U prvom dijelu dana ćete biti statični, ali zato posle podne očekujte važne informacije koje će vam pomoći da razjasnite situacije koje vas muče. Jedna osoba pokušava da privuče vašu pažnju, ali vam trenutno ovo ne odgovara. Radije se okrećete ka prijateljima.

ŠKORPIJA

Kako dan bude odmicao, vi ćete sve više upadati u neku formu nezdovoljstva. U pitanju je i poslovni, i finansijski segment, ali mi se čini da vas danas najviše boli sve ono vezano za emocije. Pojedine Škorpije se mogu osjećati vrlo usamljeno i nesigurno.

STRIJELAC

Dan koji je nepovoljan za saradničke odnose, naročito ako je potrebna neka vrsta kompromisa da bi se saradnja i ostvarila. Tvrdoglavi ste i nedokazani. Bilo bi dobro da sa voljenom osobom ne započinjete nikakav ozbiljniji razgovor. Samo ležerno i opušteno.

JARAC

Jako ćete se razočarati kada shvatite da od vaših nada po pitanju jednog posla ili projekta, vjerovatno nema ništa. Možda ćete morati da odustanete od cijele priče. Moraćete da odložite susret sa voljenom osobom ili nekim ko vam je zanimljiv.

VODOLIJA

Dogovori danas mogu biti uspješni, a bitno je da se vi lično aktivirate, jer će vam dosta toga ići na ruku. Sa emotivnim partnerom želite da pokrenete razgovor o jednom problemu, ali se nadate da nećete morati da se pravdate. To biste najradije izbjegli.

RIBE

Jasno vam je da morate da promijenite pristup prema poslovnim saradnicima, ali još uvijek niste sigurni da li za to imate dovoljno snage. Prolazite period preispitivanja i sumnjanja u sebe. Oni koji su usamljeni danas će se osjećati posebno nesigurno i nezadovoljno.