Dnevni horoskop za 27. novembar

    3 meseca pre 460 pregleda Izvor: dan.co.me

Foto: Pixabay –

OVAN

Opterećeni ste privatnim problemima i teško se fokusirate na obaveze koje morate obaviti. I kolege vam svojim stalnim upadicama samo odvlače pažnju. U kasnim popodnevnim satima ćete malo „doći sebi“ i biti spremni za komunikaciju ili susret sa voljenom osobom.

BIK

Nešto u vezi sastanka ili razgovora koji ste danas isplanirali će se promijeniti u poslednjem trenutku i pokvariti vam planove. Ni emotivnim segmentom nećete biti zadovoljni jer je više nego vjerovatno da će partner ili biti distanciran, ili da nećete uspijeti da se uklopite i vidite u toku dana.

BLIZANCI

Danas vam je bitna podrška šefova, zato se potrudite da imate dobru komunikaciju sa njima. Ukoliko vam je potrebna neka vrsta usluge pripremite se da će to ići teže. U drugom dijelu dana se možete osjećati dosta iscrpljeno i nećete biti u fazonu za emotivnog partnera.

RAK

Prvi dio dana će vam doneti u isto vrijeme veliku užurbanost, nemogućnost da uskladite sve svoje obaveze, ali i povremenu konfuziju i „gubljenje“ u tome kome ste šta obećali i šta sve morate završiti. Udahnite par puta duboko i spremite se da rešavate probleme jedan po jedan.

LAV

Emotivni partner vas je vjerovatno od ranog jutra iznervirao nekim postupkom ili promjenom u dogovoru i cio dan nakon toga će vam proći u mutnoj atmosferi. Kao za baksuz – posla ima preko glave. Odradite sve što se postavi pred vas kako znate i umijete.

DJEVICA

Toliko ste usredsređeni na obaveze koje morate da obavite da vjerovatno nećete ni primećivati šta se dešava oko vas. Potrudite se da sve odradite na vrijeme, iako će to povremeno biti dosta težak zadatak. Jedna osoba je zainteresovana za vas i povremeno vam šalje signale.

VAGA

Ne baš dobri međuljudski odnosi u kolegijalnom okruženju. Možda bi bilo najbolje da se posvetite svojim obavezama i da ne ulazite u rasprave sa ljudima kojima ste okruženi. Nešto napetija komunikacija sa partnerom tokom prepodneva, ali se krajem dana sve smiruje.

ŠKORPIJA

Imate posla preko glave a neko od nadređenih je krenuo da vam soli pamet od ranog jutra. Pitanje je koliko dugo ćete ovu situaciju moći da oćutite. Nezadovoljstvo zbog emotivnog segmenta. Nekim svojim postupcima možete uvrijediti svoju voljenu osobu.

STRIJELAC

Promjene u poslednjem trenutku su i inače ono što ne možete nikako da svarite a danas će ih biti više. Sasvim dovoljno da vam zagorčaju radni dan. Pošto ćete biti u mrgodnom raspoloženju, možete se tako postaviti i prema voljenoj osobi.. ne kvarite svoje odnose.

JARAC

Prvi dio dana će vam biti pod tenzijom i naporan, jer nikako ne uspijevate da se uskladite sa partnerima i saradnicima. Ako ste nešto zacrtali, ne odustajte od toga. U emotivnom segmentu dan je savršen za susret sa voljenom osobom ili za kontakt sa nekim ko vam je simpatičan.

VODOLIJA

Da biste napravili konkretnije dogovore, morate se prilagoditi ljudima sa kojima ste u komunikaciji. A to baš i neće biti jednostavno, pogotovo u prepodnevnim satima. Iako se zbog posla nervirate, u emotivnom segmentu ste potpuno zadovoljni. Tu danas sve ide baš kako treba.

RIBE

Ne dopada vam se što ste pritisnuti preteranim zahtijevima od strane saradnika ili nadređene osobe. Ipak, svjesni ste da morate odreagovati na pravi način i napraviti kompromisnu varijantu. Potreba za partnerom je velika, ali ćete teško danas uspijeti i da je ostvarite.