Dnevni horoskop za 8. jun

    1 mesec pre 419 pregleda Izvor: dan.co.me

OVAN

Subota bi trebala da bude dan za odmor, zar ne? No, čini mi se da se vi danas baš i nećete naodmarati… U emotivnom segmentu – možete vrlo dobro  funkcionisati sa partnerom po nekim pitanjima koja vas oboje interesuju ili praviti zajedničke planove.

BIK

Niste baš u nekom elanu za posao, pogotovo ako su neke obaveze koje vas iritiraju danas na dnevnom redu. Potrudite se da sve što imate obavite u prijepodnevnim satima. Dan je dobar za druženje sa prijateljima ili izlazak u večernjim satima.

BLIZANCI

Potrebno vam je da se rasteretite od obaveza i da se opustite, pa ćete gledati da danas izvrdate sve ono što je vezano za posao. U suštini, sada bi vam najviše prijala domaća, porodična atmosfera, pogotovo ako bi voljena osoba bila kraj vas…

RAK

Pohitajte da sve što imate da obavite od posla i završite u prepodnevnim satima, jer već nakon tog vremena ulazite u period kada ćete biti umorni i nećete moći da se fokusirate. Moguće je da ćete dogovore koje ste imali zakazane ipak morati da odložite.

LAV

Imate više energije i elana za posao nego inače. Doduše, obaveze koje morate da završite su sitne i one vam neće oduzeti mnogo vremena, tako da ćete veći dio dana imati samo za sebe i svoje potrebe. Savjet je da sa nekim iz kruga prijatelja odete u kafić, kupovinu, izlazak.

DJEVICA

Ova subota uglavnom će vam donijeti bolje raspoloženje, ali i veću potrebu da se posvetite sitnim, ali važnim detaljima i situacijama u poslovnom segmentu. Popodne i veče mogu biti neuobičajeno romantični, ako se vi i partner malo potrudite…

VAGA

Vjerujem da bi vam najradije prijalo da sve obaveze ostavite za sobom i da se dobro odmorite, ali neke situacije u poslovnom segmentu vam neće dati mira i moraćete da im posvetite svoju punu pažnju. Nešto ste statični i kad je voljena osoba u pitanju.

ŠKORPIJA

Zaista se lijepe šanse mogu ukazati Škorpijama vezano za poslovni segment. Može vas iznenaditi poziv osobe sa kojom ste ranije sarađivali, a koja je i sada voljna da vas angažuje. U emotivnom životu danas malo dešavanja – uglavnom kontakti sa prijateljima.

STRIJELAC

Dan će vam proletjeti. Mnogo kontakata i razgovora, ali je teško da će bilo koji od njih dati neke konkretnije ili isplativije rezultate. Osjećate pritisak od strane partnera ili iz kruga porodice. Više će vam odgovarati da se povučete.

JARAC

I dalje ste u procesu prikupljanja informacija, jurenju razgovora i sastanaka. Vrijeme će proći kao rukom odneseno. Moguć je kontakt sa osobom sa kojom već odavno pokušavate da pokrenete saradnju. U emotivnom segmentu – mnogo priče, ali malo dešavanja.

VODOLIJA

Bilo bi dobro da privedete kraju obaveze koje već danima zaobilazite, jer ćete inače samo napraviti sebi problem. Osoba sa kojom ste u povremenom flertovanju inicira susret sa vama – možda baš i niste u fazonu za izlazak, ali bi bilo dobro da malo izađete iz kuće.

RIBE

Jaki kontakti sa poslovnim partnerima i osobama sa kojima želite da pokrenete neku formu saradnje. Potrudite se da budete jasni i koncizni u dogovorima, jer stoji mogućnost da se vi i sagovornik ne razumijete u potpunosti. Dan dobar za susret sa voljenom osobom…

Horoskop priredila astrolog Olga Savić