Dokaz prave ljubavi: Dino Merlin i supruga Amela opstali i kada nisu imali ništa

    2 sedmice pre 214 pregleda Izvor: cdm.me

Dino Merlin je jedan od najpoznatijih regionalnih muzičara. Njegove pjesme su osvojile srca brojnih generacija. “Sve je laž”, “Deset mlađa”, “Eh da je tuga snijeg” samo su neke od hitova uz koje smo svi plakali.

Pozadina tih tekstova krije duboku istinu o njegovoj ljubavi sa suprogom Amelom.

Naime, pjevač je na početku svoje karijere živio teško, te nije imao sredstva da sebi i svojoj porodici priušti sve što danas može. Jednom prilikom Merlin je za medije otvorio srce, te ispričao bolnu i prekrasnu ljubavnu priču koja je rastužila mnoge fanove.

Mnoštvo prepreka koje bi se našle pred njima uspješno su prebrodili držeći se zajedno, te su kako se to popularno kaže stigli ‘od blata do zlata’, međutim na samom početku o luksuzu u kakvom danas uživaju mogli su samo da sanjaju.

Zbog izuzetno lošeg materijalnog stanja, ljubav Dina Merlina i Amele mogla je da se završi i prije nego što je počela. Amela, koja je dolazila iz imućne porodice, studentkinja arhitekture, po mišljenju njenih roditelja nije trebala da se zabavlja sa materijalno nestabilnim momkom. Ipak, kako to obično biva sudbina je imala drugačije planove.

“Borili smo se, krili, ali niko nas nije mogao rastaviti. Nakon pet godina smo se tajno vjenčali. Bilo je to romantično vjenčanje, iako sam svoju ženu doslovno oteo. Uz nas su bili samo moj kum i Amelina sestra koja je bila kuma. Govor matičarke bio mi je predug, stalno sam gledao na vrata da ne bi neko naišao i pokvario našu sreću”, rekao je Merlin.

Amelini roditelji, iako u početku vidno potreseni činjenicom da im je pjevač ‘oteo’ ćerku, vremenom su smekšali te se pomirli sa činjenicom da ljubav ipak pobjeđuje sve.

“Kad smo se vratili, preselili smo se kod moje majke i odmah osjetili udar svakodnevice. Mene je čekala velika odgovornost za porodicu i težak rad, a Amelini roditelji bili su toliko ljuti da pola godine nisu htjeli ni da čuju za nju”, prisjeća se Merlin tih vremena.

Ljubav krunisana brakom traje još od pjevačeve sedamnaeste godine, a kako sam voli da kaže u svoju suprugu zaljubljen je jednako kao i prvog dana kada ju je ugledao, 8. avgusta 1979. godine.

“Na taj dan prije trideset pet godina Amela mi je rekla da me voli. Danas je to jedan od najvažnijih datuma u mom životu i svaki put osjetim grižu savjesti da ga nisam dostojno obilježio. Pune tri i po decenije trudim se da 8. avgust učinim posebnim, da svaki put iznova iznenadim i obradujem suprugu, ali valjda će mi proći život a ja nikada neću uspjeti da dovoljno izrazim koliko mi je taj dan važan”.

Mnogo puta do sada, pjevač je isticao da mu je porodica baza i osnova svega što radi u životu. Iz braka sa Amelom ima dvoje djece – ćerku Naidu i sina Hamzu.

Ipak, ljubav pobjeđuje sva iskušenja na životnom putu, pa su tako Dino i Amela uspjeli da istraju u zajednici, uz toleranciju i uzajamno poštovanje. Upravo zato, pjevač je supruzi pored pjesama, posvetio i život, u znak zahvalnosti za njenu ljubav i podršku prisutnu već četiri decenije.

Najnovije vijesti

Premijerski sat 29. oktobra

19. oktobra 2021. 12:22

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 27415 pregleda

TRAGEDIJA na mostu na Đurđevića Tari

27. jula 2021. 11857 pregleda

Divljak u gradu (VIDEO)

7. januara 2020. 11690 pregleda

Udes na Gukama

27. oktobra 2019. 11047 pregleda

Umro Živorad Bojović

22. jula 2020. 10373 pregleda

Pronađena lična karta

13. marta 2020. 9792 pregleda

Japanske propalice

9. marta 2020. 9282 pregleda

Pronađena lična karta

27. aprila 2020. 9025 pregleda
%d bloggers like this: