Donirala momku bubreg kako bi preživio, on je prevario i ostavio ubrzo nakon operacije

    4 meseca pre 427 pregleda Izvor: cdm.me

Djevojka koja je donirala bubreg momku sa kojim je bila u vezi, postala je viralna na društvenim mrežama nakon što je objavila da je ipak raskinuo sa njom samo nekoliko mjeseci nakon operacije.

Kolin Li (30), koja živi u Americi, objasnila je da je njenom dečku u to vrijeme bila potrebna transplantacija bubrega jer je živio sa hroničnom bolešću bubrega zbog koje mu je bila potrebna dijaliza već od 17. godine.

Dobrovoljno se prijavila da donira jedan od svojih bubrega nakon što je test pokazao da se poklapaju, međutim manje od godinu dana nakon operacije on ju je prevario, a zatim raskinuo sa njom nekoliko mjeseci kasnije.

Postala je zvijezda na TikToku prikupivši preko dva miliona pregleda na klipovima koji prate slijed nesrećnih događaja. Ljudi joj pružaju podršku u komentarima i govore joj kako je on nije ni zaslužio.

U jednom od svojih prvih klipova, Kolin je otkrila da joj je bivši dečko rekao da mu bubreg funkcioniše manje od pet odsto.

“Odlučila sam da se testiram da vidim da li se podudaramo jer nisam željela da ga gledam kako umire. Bila sam jako nervozna”, rekla je Kolin.

Kad je saznala da se podudaraju, Kolin je odlučila da će da donira jedan bubreg i oboje su se potpuno oporavili nakon uspješne transplantacije. Međutim, u sledećem klipu objasnila je da je njihov odnos ubrzo bio u krizi.

Sedam mjeseci nakon procedure, njen dečko je rekao da ide na momačko veče u Vegas sa svojom crkvenom grupom. Kolin je rekla da nije bila zabrinuta zbog putovanja jer je on bio pobožan i odlučila je da se fokusira na učenje za ispite.

Tiktokerka je ostala zatečena kada se njen dečko vratio kući i otkrio joj da ju je varao tokom svog puta.

“Mnogo rasprava kasnije… opostila sam i dala sam mu drugu šansu”, rekla je Kolin.

Međutim, ostavio ju je samo tri mjeseca kasnije rekavši:

“Ako smo namijenjeni jedno drugom, Bog će nas na kraju ponovo spojiti”.

Poslije toga ju je blokirao na svim društvenim mrežama. Tada je odlučila da podijeli svoju srceparajuću priču u seriji klipova, uključujući i onaj u kojem tvrdi da ju je njen bivši dečko optužio da je donirala bubreg kako bi „izgledala dobro“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

PV Informer
%d bloggers like this: