DPS: Crnogorski Koštunica Zdravko Krivokapić opet loše informisan

    4 sedmice pre 573 pregleda Izvor: PV Informer

Zdravko Krivokapić, u narodu već poznat pod nadimkom crnogorski Koštunica, zbog opravdanja da se slučajno i ničim izazvan našao u kući sa četničkim vojvodama i teroristima, najnovijom izjavom da Vlada progoni hrišćane, prevazišao je u izricanju gluposti i neprevaziđenog u toj kategoriji – Nebojšu Medojevića.

Taman kad smo postali imuni na Krivokapićeve besmislice – od uvođenja dinara, do retorske upitanosti  “kako neko može biti terorista ako je američki državljanin (a pritom je baš u Americi osuđen za terorizam?!)”, on je crnogorsku javnost zapanjio ovim bezočnim neistinama koje je vjerujemo izveo pogrešnom analogijom znajući da upravo njegovi četnici progone građane druge vjeroispovijesti.

Ovom sramnom izjavom potencijalni  mandatar, samo unižava funkciju na koju pretenduje i pokazuje da je nije dostojan. Izjavama poput ove, ili one o DPS koji daje desetine miliona da prekroji izbornu volju, uz populizam i demagogiju kojima je nadmašio i Abazovića, Krivokapić se za sada kandidovao samo za još jednog neodgovornog političara koji u euforiji izazvanoj novonastalim okolnostima sve češće nastupa u ulozi klasičnog politikanta.

Vjerujemo da će se ispuniti želja gospodina Krivokapića da postane premijer, i da pregleda svaki dokument aktuelne Vlade. Tada od njega očekujemo izvinjenje za sve besmislice koje je izgovarao u kampanji. U suprotnom biće samo jedan od neozbiljnih politikanata, kojih smo se nagledali u savremenoj političkoj istoriji Crne Gore.

Najnovije vijesti

Najčitanije

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27.03.2020 6792 pregleda