DPS: Direktor Gvozdenović nastavio video sastanke sa opštinskim odborima

  • 2 sedmice pre
  • 133 pregleda
  • Izvor: standard.co.me

Protekle sedmice politički direktor Demokratske partije socijalista Branimir Gvozdenović, održao je sastanke sa predsjednicima Opštinskih Odbora Nikšić, Pljevlja, Bar, Ulcinj, Cetinje, Danilovgrad, Rožaje i Podgorica.

Usljed epidemiološke situacije u Crnoj Gori, a u skladu sa propisanim mjerama i preporukama Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti, sastanci su održani online putem, posredstvom video apikacije.
Direktor DPS-a je svoje sagovornike informisao o zaključcima nedavno održane sjednice Predsjedništva, na kojoj je konstatovano da su institucije sistema pokazale visok stepen organizovanosti, međusobne povezanosti, a građani visok nivo odgovornosti i solidarnosti.
Istakao je i svoje zadovoljstvo činjenicom da je DPS još jednom pokazala svoju zrelost i odlično odgovorila zadatku, te bila od pomoći svim građanima.
Zajednički je konstatovano zadovoljstvo učinjenim zalaganjem i radom državih organa, koji je iskazan od same pojave virusa Covid-19 u Crnoj Gori. Takođe je data puna podrška u daljem suočavanju sa ekonomskim posljedicama epidemije.
Na kraju je zaključeno, da je od velike važnosti da se i dalje poštuju mjere i preporuke nadležnih institucija uz uvjerenje da ćemo se zajednički i u narednom periodu izboriti sa zdrastvenim i ekonomskim izazovima koji nam predstoje.

Copyright © 2020 PV Informer. Sva prava zadržana.