DPS: Đurović glumi šaljivdžiju dok se sprda sa životnim problemima građana

    8 meseci pre 339 pregleda Izvor: PV Informer

Dok cijene rastu, inflacija razara standard građana, troškovi života se uvećavaju munjevitom brzinom, dok je potrošačka korpa 10 posto skuplja nego prije godinu dana, i 40 posto skuplja nego prije 4 godine, resorni ministar se zabavlja i sprda po društvenim mrežama. Goran Đurović, tehnički ministar ekonomije, u radno vrijeme – šaljivdžija, nije našao za shodno da ponudi ni jednu jedinu mjeru kojom bi se pomoglo građanima, a posebno onima koji imaju niska primanja i velike izdatke, i ne mogu da izdrže talas skupoće koji nas je zadesio.

Ne postoji evropska država čija vlada nije napravila niz mjera kojima se ublažava udar inflacije na standard. Samo ova vlada u kojoj je, sklopom nesrećnih okolnosti koje se nikad više neće desiti, Goran Đurović ministar, umjesto da pomogne svojim građanima, ona baca pare iz budžeta na ostvarenje dječačkih i djevojačkih snova premijera i ministara, i bahato se odnosi prema novcu koji nije njihov.

Ukoliko je Goran Đurović neznaven, neobrazovan i nevaspitan kao što nam se čini da jeste, onda tu nema pomoći. Ako je samo nesposoban – onda mu stojimo na raspolaganju da ga podučimo kako da mjere koje smo predložili primijeni, na korist stotina hiljada građana koji jedva preživljavaju.

Medija centar DPS Crne Gore