DPS: Krivokapić se još nije otrijeznio

    4 sedmice pre 203 pregleda Izvor: PV INFORMER

Reagovanje predsjednika Vlade Zdravka Krivokapića, očigledno je posljedica velike nervoze a i panike, koja ga je snašla, ističu iz DPS CG.

„Žalosno je da se nije još otrijeznio i shvatio da za slab rejting ove vlade nijesu krivi ni DPS, ni predsjednik države, ni građani, već on lično i njegovi “eksperti“ koji su pokazali u ovih šest mjeseci šta (ne)znaju“, tvrde iz DPS-a.

Oni podsjećaju samo na neke rezultate „tog znanja“: država bez budžeta, ministar pravde planetarno popularan po tome da negira genocid i ne priznaje međunarodne sudske institucije, bahati članovi Krivokapićevog kabineta koji pijani izazivaju sudare, mijenjaju tablice i identitete, ministar koji se sina odriče, da ga ne bi prozivali za nelegalnu gradnju, eksperti iz prosvjete koji napadaju huliganski novinare, svi resori od prosvjete do zdravstva podešeni po agendi jedne vjerske zajednice, a ne građanske Crne Gore, koja za Krivokapićevog mandata doživljava sunovrat.

Tvrde i da razumiju da je nezahvalan položaj u kojem se Krivokapić, ucijenjen sa svih strana nalazi. – Ako misli da će mu napadi na Mila Đukanovića i DPS, olakšati poziciju, ili od nejakog premijera učiniti političku figuru – loše je procijenio. On ili vajni PR stručnjaci koji, suočeni sa strmoglavim rejtingom Vlade, Krivokapića savjetuju da ide u direktnu konfrontaciju sa DPS, i spašava što se spasiti može.

„Gospodine Krivokapiću, vaše političke delirijume dijelite sa vašom “sabraćom“ koja su vas u sve ovo gurnula. Nervozu, jer ste jedini premijer na svijetu koji ne može da smijeni svog ministra kao i jedini predsjednik Vlade kojem naređuje crkva susjedne države, kanališite na neki primjereniji način, a ne pisanim domaćim zadacima na zadate teme. To ne pomaže u vašem slučaju“, poručuju iz DPS CG.

– Inače, ljekovito bi bilo za vas a i sve građane Crne Gore, da priznate da ste se u pogrešno vrijeme našli na pogrešnom mjestu i da preuzmete odgovornost za krah koji ste vi lično i vaša vlada doživjeli, zaključuju u saopštenju iz DPS CG.

Najnovije vijesti

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 22194 pregleda

Pljevaljska „vještica u magli“

20. decembra 2020. 8415 pregleda

Na Jabuci “pali” šverceri narkotika

15. jula 2019. 7814 pregleda

Divljak u gradu (VIDEO)

7. januara 2020. 7641 pregleda

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27. marta 2020. 7605 pregleda

Pljevlja u doba Korone 19.03.2020. (VIDEO)

19. januara 2021. 7377 pregleda
%d bloggers like this: