DPS: Ne pada nam na pamet da budemo dio političkog brloga, u kome se „partneri“ međusobno ucjenjuju, vrijeđaju, optužuju

    9 meseci pre 332 pregleda Izvor: PV Informer

Svim učesnicima famozne WhatsApp grupe, u kojoj potencijalni konstituenti 44. Vlade, jedni druge ucjenjuju, vrijeđaju, optužuju, ismijavaju i ponižavaju poručujemo da se ne bave Demokratskom partijom socijalista, jer nama ne pada na pamet da budemo dio njihovog političkog brloga, poručeno je iz DPS-a.

“Štaviše, svakim novim danom, raste svijest kod građana zašto je ova grupa avanturista i neznalica, pune tri decenije provela u opoziciji, kao i zašto su za tri godine svoje vlasti razbucali sve što su mogli, pa je ona sramotna rupa u zidu suda, najbolji simbol njihove vladavine. Dok god se neko od političkih subjekata ne zapita šta je cilj njihovog političkog angažmana, postoji li zajednička vizija razvoja Crne Gore, na koji način će naša država doći do članstva u Evropskoj uniji, dogod su fotelje važnije od principa, a forma od suštine, Crna Gora će da stagnira i nazaduje”, navode iz DPS-a.

Naglašavaju da u tome ne samo da neće da učestvuju, nego će veoma žestoko napadati vladu stvorenu na trulim kompromisima.

“I oboriti je kao što smo i prethodne dvije uz vašu nesebičnu pomoć, koju ste nam redovno nudili. Jer poznato je da učesnici WhatsApp političke pijace, „nikad neće ništa“ sa Demokratskom partijom socijalista – sem kad ovaj njihov vrhovni i jedini princip političkog opstanka, poremeti nepodnošljiva uzajamna mržnja, koja im i sada ne dozvoljava da formiraju vladu”, zaključili su u DPS-u.