DPS: Nezakonitim partijskim zapošljavanjem, umiruju se nezadovoljni

    2 sedmice pre 272 pregleda Izvor: PV Informer

– Nova vlast se ovih dana namiruje po dubini. Sve partije iz koalicione vlasti, koje su vježbale strogoću na Krivokapiću i Abazoviću, potkupljene su brojnim lukrativnim pozicijama namijenjenih njima, njihovim aktivistima, familiji, prijateljima: direktorskim mjestima raznih agencija, uprava, zavoda, drugih državnim pozicijama, poput upravnih odbora, fondova, smatraju u Demokratskoj partiji socijalista.

„To je taj proklamovani ekspertski koncept, koji se bazira na korupciji poslanika parlamantarne većine zapošljavanjem njihove uže i šire rodbine, kumova, prijatelja?“

Da bi sproveli proces korupcije poslanika, koji su svojim učestalim kritikama dizali svoju cijenu, kako tvrde iz DPS-a, prethodno su morali da suprotno zakonu, otpuste rukovodeći kadar koji je izabran na javnom konkursu i obavlja svoj posao u skladu sa svim pozitivnim zakonskim propisima. Taj proces su, tvrde oni, sprovodili, prijetnjama, pritiscima, spajanjem nespojivih oblasti.

„Svo to pravno siledžijstvo imalo je za cilj da revanšistički očisti državnu upravu od partijski, nacionalno ili vjerski nepodobnih kadrova a da zaposli one koji će im omogućiti da se što duže zadrže na vlasti.“

Mediji izvještavaju da je DF dobio najviše lukrativnih pozicija a da se i Medojevićeva partija baš dobro po dubini namirila, pa u DPS-u vjeruju da je to jedan od razloga što je ovo jedna od rijetkih odluka novih vlasti koju na društvenim mrežama nije kritikovao ovaj poslanik.

Najnovije vijesti

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 13639 pregleda

Pljevaljska „vještica u magli“

20. decembra 2020. 8043 pregleda

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27. marta 2020. 7218 pregleda

Pljevlja u doba Korone 19.03.2020. (VIDEO)

19. januara 2021. 6777 pregleda

Na Jabuci “pali” šverceri narkotika

15. jula 2019. 6550 pregleda
%d bloggers like this: