DPS: Umjesto rješavanja gorućih problema Vlada se bavi pripremama za izbore

    1 sedmica pre 101 pregleda Izvor: PV Informer

– Najavom da će se u narednom periodu posvetiti problemima u vezi sa sticanjem državljanstva, Vlada se bavi pripremama za skore privremene parlamentarne izbore, umjesto da se fokusira na suštinske i goruće probleme, na alarmantnu zdravstvenu krizu, na činjenicu da nemamo budžet, na upozorenja koja stižu iz Evrope zbog niza nezakonitih poteza koje Krivokapićeva vlast povlači, smatraju iz DPS CG.

Po njima, vrhunac nesposobnosti i bjekstva od svojih nadležnosti, je populistički poziv koji su iz Vlade uputili javnosti za pomoć oko pripreme Godišnjeg programa rada za tekuću godinu?!

„Zaključujemo da će im građani asistirati oko donošenja Budžeta, sanacije užasne i kataklizmične epidemiološke situacije, rješavanja brojnih drugih problema koje je nesposobnost i nekompetentnost ove Vlade prouzrokovala, dok će se Krivokapićev kabinet posvetiti realizaciji i podjeli državljanstava politički, vjerski i nacionalno podobnim građanima, svojim potencijalnim glasačima“, ističu iz DPS CG.

Sa druge strane, kako tvrde iz DPS-a, u cilju vraćanja zasluga onima koji su ih doveli na vlast i omogućili da budu tu gdje jesu, radiće i na izradi plana koji podrazumijeva uvođenje vjeronauke u školama, pošto većeg prioriteta očigledno nema za Krivokapića i njegove apostole?!

„Svjesni smo prolaznog i privremenog trajanja ove najgore Vlade u istoriji Crne Gore, ali ozbiljno zabrinjavaju teške i ozbiljne posljedice koje će ostati iza ovako neodgovornog i nekompetentnog upravljanja državom. To nije politički stav,  već osjećaj sve većeg broja građana koji se osjećaju kao zatočenici podijeljene, posvađane, nacionalističke poslaničke većine i apsolutno nesposobne Vlade“, zaključuju iz DPS CG.

Najnovije vijesti

Prognoza vremena – 5. mart

4. marta 2021. 20:25

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 15876 pregleda

Pljevaljska „vještica u magli“

20. decembra 2020. 8182 pregleda

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27. marta 2020. 7345 pregleda

Pljevlja u doba Korone 19.03.2020. (VIDEO)

19. januara 2021. 6999 pregleda

Na Jabuci “pali” šverceri narkotika

15. jula 2019. 6978 pregleda