DRAŠKOVIĆ: KRIVOKAPIĆ USTUPIO ĐUKANOVIĆU SPOLJNU POLITIKU, PORUČUJE NAM DA NIJE DORASTAO FUNKCIJI

    2 dana pre 211 pregleda Izvor: facebook - DF

Jedan od funkcionera Demokratskog fronta, Petar Drašković, upitao je večeras u lično, i u ime DF-a, premijera Zdravka Krivokapića, da li on ima neku obavezu, a koja nije poznata javnosti, pa je zbog toga predao spoljnu politiku predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću?

Poznato je, ističe Drašković, da su njih dvojica imali više tajnih sastanaka i da je više vremena proveo sa Milom Đukanovićem, nego sa poslanicima koji su ga birali za premijera. – Stoga je važno da nam odgovori da li je na tim sastancima svoje mjesto u komunikaciji sa međunarodnim adresama predao predsjedniku Crne Gore, naglašava Drašković.

Posebno je, ukazuje on, veliki skandal što se na gotovo svim sastancima predsjednika vlada Zapadnog Balkana i zvaničnika EU pojavljuje Đukanović kao jedini predstavnik države!

– Predsjednik Crne Gore nema nikakva ustavna ovlašćenja da bi mogao bilo šta da kaže o spoljnoj politici Crne Gore koju vodi Vlada, ali je izgleda Krivokapić predao Đukanoviću i ustupio mu svoje mjesto. Tako smo danas gledali u Tirani sve premijere Zapadnog Balkana, Mila Đukanovića i komesara Varheljija, a u Podgorici paralelni susret Zdravka Krivokapića i novinara Petra Komnenića, ističe Drašković.

Dakle, ukazuje on, dok se Đukanović šetka širom Evrope i regiona, premijer se sastaje, za njega, na dosta visokom nivou sa novinarem koncerna Vijesti!

– On nam šalje jasnu poruku da nije baš dorastao ovako visokoj funkciji i možda, zbog svega navedenog, Krivokapić i ne zaslužuje da bude premijer. I što bi rekao Zdravko Krivokapić: „Nezamjenjivih nema!“, zaključio je Drašković.

Najnovije vijesti

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 22204 pregleda

Pljevaljska „vještica u magli“

20. decembra 2020. 8415 pregleda

Na Jabuci “pali” šverceri narkotika

15. jula 2019. 7814 pregleda

Divljak u gradu (VIDEO)

7. januara 2020. 7643 pregleda

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27. marta 2020. 7605 pregleda

Pljevlja u doba Korone 19.03.2020. (VIDEO)

19. januara 2021. 7377 pregleda
%d bloggers like this: