Elektroprivreda i u narednoj sezoni uz FK Sutjeska

    1 godina pre 1259 pregleda Izvor: PV Informer

Ugovor o sponzorstvu i u narednoj sezoni, a time i nastavak uspješne saradnje između Elektroprivrede Crne Gore i fudbalskog kluba „Sutjeska” potpisali su danas izvršni direktor EPCG Nikola Rovčanin i predsjednik FK „Sutjeska“ dr Marko Mitrović.

Potpisivanje je, saopštila je kompanija, organizovano na stadionu Sutjeske u Nikšiću.

Izvršni direktor Elektroprivrede, Nikola Rovčanin, izrazio je veliko zadovoljstvo zbog potpisivanja ovog ugovora.

„Sutjeska je naš prvoligaš i naše opredjeljenje je da ime Elektroprivrede nosi jedan ovako uspješan klub na svojim dresovima i da kroz svoje uspjehe u sportu promoviše i našu kompaniju i naše projekte i sve ono što je važno i neophodno” – naglasio je Rovčanin.

Predsjednik fudbalskog kluba Sutjeska, dr Marko Mitrović rekao je da je Elektroprivreda Crne Gore partner kluba dugi niz godina.

“Mi smo se trudili da to partnerstvo uvažavamo, cijenimo, njegujemo i poštujemo, a uvjereni smo da smo našim odgovornim odnosom prema zajednici i rezultatima u posljednjoj deceniji dali doprinos unapređenju razvoja sporta u Crnoj Gori i kao jedan od najboljih sportskih kolektiva u našoj zemlji zaslužili da stanemo rame uz rame sa najvećom crnogorskom kompanijom”, kazao je on.

Rovčanin je istakao i da Elektroprivreda Crne Gore posebnu pažnju poklanja društveno odgovornom poslovanju i daje veliki doprinos razvoju crnogorskog društva, te postavlja standarde kada je u pitanju ulaganje u opšte dobro.

Mitrović je naglasio da je jedan od fokusa djelovanja UEFA u narednom period održivi razvoj.

“Naš klub ima u planu da se pozicionira kao održiva cjelina u svim segmentima poslovanja. Od finansijske održivosti, kvalitetnog obrazovanja za mlade fudbalere, kvalitetne zdravstvene zaštite, saradnje sa relevantnim institucijama, do zaštite životne sredine i razvoja i implementacije zelene energije. S obzirom na to da je Elektroprivreda Crne Gore već proširila svoje aktivnosti ka razvoju obnovljivih izvora energije, sigurni smo da ćemo i na tom polju, u skorijem periodu, ostvariti saradnju i postaviti nove standarde u poslovanju sportskih klubova u našoj zemlji”, zaključio je.